Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Survivorda Hakanın şampiyon olma şansı yok malesef gerçekler bunlar , Burada çoğunlukla goygoy yaptığınızıda biliyorum ama realite bu , Anıl karakterli adam Turabiyi karakteriyle 1000 le çarpar onun gibi cazgır olmaması eksiklik değil . Turabi ile Anıl bi finale veya oylamaya çıksınlar görelim kim kazanacak
Yav dağdan gelmiş bir barzo, itiyor kakıyor bağırıyor çağırıyor ve sesini bile çıkarmıyor. İsterse benim 10 katı fiziğimde olsun onun ağzına sıçardım orada.

Yav dağdan gelmiş bir barzo, itiyor kakıyor bağırıyor çağırıyor ve sesini bile çıkarmıyor. İsterse benim 10 katı fiziğimde olsun onun ağzına sıçardım orada.

Survivor şampiyonu olmak için birazda profesyonel olmak lazım Anıl fevri hareketler yapmıyor , Turabi 2 kere bu barzolukları ile şampiyon oldu ama açıkçası karşısında rakip yoktu , ilk kez onu bu kadar tehdit edecek rakipleri var(Adem,Anıl ve yancı olmayan bir Hilmicem) ve bu aşırı hareketlerinin sebebide bu diye düşünüyorum . Senin dediğini anladım kendisini ezdiriyor gibi durduğunu söylüyorsun ama Turabinin onu çok ciddi rakip gördüğünü ve ondan çıldırdığını düşünüyordur hem kaliteli hemde akıllı adam Anıl .

Survivor şampiyonu olmak için birazda profesyonel olmak lazım Anıl fevri hareketler yapmıyor , Turabi 2 kere bu barzolukları ile şampiyon oldu ama açıkçası karşısında rakip yoktu , ilk kez onu bu kadar tehdit edecek rakipleri var(Adem,Anıl ve yancı olmayan bir Hilmicem) ve bu aşırı hareketlerinin sebebide bu diye düşünüyorum . Senin dediğini anladım kendisini ezdiriyor gibi durduğunu söylüyorsun ama Turabinin onu çok ciddi rakip gördüğünü ve ondan çıldırdığını düşünüyordur hem kaliteli hemde akıllı adam Anıl .
Anıl kayrılmadığı sürece şampiyon olamaz, bir kere baskın bir karakter değil.

Damla'nın yancısı.

Anıl kayrılmadığı sürece şampiyon olamaz, bir kere baskın bir karakter değil.

Damla'nın yancısı.
Üstad cidden alakası yok , Karakter olarak illa kırıp döken ve kavgacı tipler şampiyon olacak diye bişey yok ben baya sosyal medyada takip ediyorum Survivor sayfalarını ve bu adam çok sevilmiş onu görüyorum , Hem performans hem karakter hemde gerçek Gönüllülerin son kalesi olması onu baya güçlü bir aday yapıyor .

Murat ve anil ezik tipler(survivor icin konusuyorum). Sampiyonluk sanslari yok.

yigit hilmicem icin dominik adasina gitmis olabilir. bu ne hal rezil oluyorum forumda diyecektir.

turabi = striptizci
adem = dopingci the milli irade
hilmicem = aktif
murat = pasif
nagihan = delikanlı bir abimiz
damla = baldır
HAKAN = REİS (y)
Dört dörtlük peki ademe bir de liboş diyebilir miyiz üstat??? Hep güçlüden yana oysa ki hep mağdur shield force gibi takılıyor...

Bir de sanki hilmi ile murat aktif-pasifi duruma göre değiştiriyorlar...

Anıl da Phi Kappa Sigma üyesi şımarık zengin mason çocuğu, yelkenci, her türlü sapkınlığa yatkın, zevkine cinayet işleyen sosyete çocuğu bir çeşit american psycho ne dersin???

Hakan ise beyefendi, aile babası, kendisiyle ve insanıyla barışık, öz güvenli, medeni cesareti olan gerçek bir alfa...?

murat denen lezbiyen dururken kral elenirse hakkaten saibe var demektir

ulan o degilde hilmicem yardirsa buraya methiyeler duzecek adam ortada yok saka gibi

nerdesin yigit meydana gel meydana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt