- 16 Haziran 2010
- 204.534
- 156.750
- 6.838
Acun'un bir surprizi varmis yarin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat senaryo değil hayat tecrübesi...Yiğit gibiler hakana bakınca yaşlı bir patates görüyor ben bakınca ekmeğinin peşinde bir tilki...Tahmin yapıyorum ve haklı çıkıyorum olay bu...Yuhh be adam iyi senaryo yazıyor hakkını verelim
yalan değil, striptiz üstadı olduğu kabul edilmesi gereken bi gerçekTurabi icin ustad mi yazildi gözlerime inanamiyorum
![]()
Yiğit gibiler hakana bakınca yaşlı bir patates görüyor
buyur renktas soyleBen size bişey diyimmi.
Anıl giderse kimse sasirmasin.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ayakta alkisliyorum.Akılları varsa bence Adem-Turabi Hakanı, Anıl-Damla-Hilmi de Turabiyi yazacağından Nagihan hakan yazmalı hakan da boş oy atmalı ki turabi ve hakan beraber potaya girsin...nagihan başka hilmi de başka isim söyler böylece 4 aday çıkar hakan yine kalır turabi de kalır...Damla ve Anıl aday olur anıl giderbir ihtimal de damla
![]()
Ilk mesaj benden olmalı. Öyle bir sezon ki tek yarışmacı destekleuemiyorum.
Ogedayin ailevi sebeplerden dolayi olmayisi beni gerçekten cok üzdü. Olmaliydi. Gecen sene onunla şampiyonluğu kazanmıştım
Murat Ceylanın 2013te adminligini yaptım. Mcfc güzel bir aileydi. Muratta çok hızlı ve çok beyefendi bir yarismaciydi. Onun olduğu yerde tabiki gönlümden gecen ilk yarışmacı o olacaktir.
Merve ile olan gönül bagimi biliyorsunuz zaten. Uğruna burdan atilmistim.?? onada destek olacagim.
Ümit Karan her ne kadar adı şikeye bulaşsada Galatasaray camiasinin çocuğudur. Onunda destekcisi olacagim.
Kısacasi Murat-Merve ve Ümitin yanındayım. Ama gerek yarışmacı kimliği gerek antisi yani ondan nefret eden bir kitlenin olmayışı sebebiyle Murat Ceylana daha yakınım.
Zevkli bir sezon olsun.
Üstat bak bunu bile bildim kimse tahmin etmezken ne diyorsun bu duruma ???Elenmezse Survivor tarihine geçecek hamleyi yaptı ulu reis.
Yani imana geldin nasıl tahminime ne diyorsun Yiğit???Tv8de calisan koordinator bir abimiz Murat eger hakan degilde Anilla potaya girseydi kalabilirdi demis.
Bunu diyosa Anilin Hakandan az sms alma ihtimali var demektir.
Derinlere kaynaga iniyoruz artik relax
Çok sevinmeyin pazartesi aksamida hakan elenecek nasıl olsa.
Ben size bişey diyimmi.
Anıl giderse kimse sasirmasin.
tahminin bu sefer de tutarsa ayakta alkışlarım üstadBu arada Anil gitti ho.
Anıl Hakanı çok rahat geçmiştir SMS te diye düşünüyorum Hakan geçerse Damlayı geçer küçük bir ihtimal