Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagihan'in senden daha kasli ve kuvvetli bir vucuda sahip olmasi Nagihan hanimefendinin degil senin ayibindir sayin adminim.

Bu mesajı takiben beğeni butonunda buluştuğunuz kişiler de senin ayıbındır sayın Girici. Bir KAYA gibi dimdik durmazsak, ne kas ne de kuvvet ile çözülür sorunlar. Ayrıca Survivor'u sadece karın kası ile kazanamazsın. Biraz da beyin kaslarından bahsedelim.

Hürmetler...

Yine kadını aşağılayan, küçük gören, cinsiyetçi, eril bir dil kullanılmış konuda. Kınıyorum!

Gunde sadece dort saat uyku
Dort bir yani hain dolu
Yorgun bitkin ama pes etmeyen bir beden
Hakkini odeyemeyiz reyis
Yoruldun biliyoruz ama
Bu dava sensiz olmaz reyis

4869a5545d41e4b27ccb3cc9ba755acb.jpg

yiğid için talihsız bir survivor oldu açıkçası.

yiğit yarışmanın bitmesine 2 saat kala yine yarışmacı değiştirmek zorunda kalıyor

Nagihanı şampiyon yapacaklar yaw galiba Hilmi ve Turabiyi elemesi bana bunu hissettirdi

Nagihan'in senden daha kasli ve kuvvetli bir vucuda sahip olmasi Nagihan hanimefendinin degil senin ayibindir sayin adminim.
Hem hani kadınlar başımızın tacıydı? Hani pozitif ayrımcılık? Kafalardaki kadın imgesi illa seksi mi olacak? Bu kadınlara hakaret değil mi? Onları metalaştırmak değil mi? Oy atacak kadar düşkün olsaydım kesin nagihana atardım...Performanssa performans...İhtiyaçsa ihtiyaç...Duyarsa duyar...Kadın yıllardır herkesi yeniyor, sakatlanıyor, bir şey kazanamadı, kadın, dul ve çocuğu var bunun yerine züppe anıl, pasif hilmi ve fenerli adem kazanacağına nagihan kazansın...

Adem - Nagihan finali diyordum zaten bunu bildim şampiyonda Adem olur inşAllah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt