Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkı 1 survayvır fanı oldugunu dusunuyorum.
Arkadaşlarla kaldığım dönem bir de iş aradığım dönem izlerdim. Şu Hilmicem dönemi 20 bölüm izlemişliğim var. All starda da 10-15 bölüm izledim Serenay abla için.

Olacaklar hep aynı, kimin kazanacağı bile baştan belli hep.

Kimin kazanacağını da bir kaç haftaya açıklarım.

Nadya daha önce yok muydu? Bizim arkadaşlar deli gibi izliyordu o dönem, lisedeydik.

izliyorsunuzdur da böyle bir popülaritesi yoktu. Şuan ki gibi. yani. Nadya tr-yunan da vardı sanırım. Sonradan da katıldı 1-2 sene önce ancak muhtemelen tr-yunan sörvayvırını diyor olmalısın(2006).

izliyorsunuzdur da böyle bir popülaritesi yoktu. Şuan ki gibi. yani. Nadya tr-yunan da vardı sanırım. Sonradan da katıldı 1-2 sene önce ancak muhtemelen tr-yunan sörvayvırını diyor olmalısın(2006).
Aynen o dönem deli gibi izlerlerdi zaten herhalde haftasonları olurduki haftaiçi yurtta kalıyorduk farklı ilde okuduğumuz için.

Bu yarışma ne zaman popüler oldu bu kadar onu kaçırdığım için net konuşamıyorum ama bence 2 gün yerine 5 gün yayınlanmaya ne zaman başlandıysa o zaman olabilir.

Mesela bir ara bu yarışmanın orijinalini izlemiştik arkadaşlarla, oradaki mevzu hakkaten survivor, burada reyting uğruna sürekli senaryo dönüyor.

Evet arkadaşlar öncelikle yarışma hayırlı olsun. Forum olarak bir admin 3 normal 2 süper mod olmak üzere konu yönetim olarak gözetlenecektir.. başarılar dilerim..

allstarların hepsi hakana düşman olmuş hakan haklarından gelecektir hainlerin

allstarların hepsi hakana düşman olmuş hakan haklarından gelecektir hainlerin

DMLXUrKXUAARIhb.jpg

anıl taç mı atıyosun 2 elle atış yapanı ilk kez görüyorum

Hakan reyis kız hilmiyi avradi yaptı.

Hakan Hilmi'ye askerden yeni gelmiş gibi giriyor.

Sezarin hakkini vereceksin. Hakan karşı tarafa gecmekle 1.golü atti. O adadakiler onu gonderemez kolay kolay. Hızı fena değil iyi. Atislar düzelmiş.
Hilmide nazar degdi heralde ilk oyunundan sonra dibe vurdu.
Turabi her zamanki gibi.
Anıl iyi çocuk dikkat etmeliler.
Murat ve Ümit kaptan çok oyun alir ama dominant olmalılar biraz daha.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt