- 30 Ağustos 2009
- 30.266
- 20.268
- 2.593
Kurgu maçı izleyeceğime survivorı izleyeyim bari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan reisin durumu hakkında bizleri bilgilendirirsin umarım üstat.Kurgu maçı izleyeceğime survivorı izleyeyim bari.
Hakan reisin durumu hakkında bizleri bilgilendirirsin umarım üstat.
Hakan reisin durumu hakkında bizleri bilgilendirirsin umarım üstat.
Takipçi değilim takipçi olsam izlerim, izleyen adamdan ulu reis Hakan'ın durumunu söylemesini talep ettim altı üstüSurvivor takipçisi olman beni hayli şaşırttı. Yıllar önce ben de izledim gerçi. Merve Oflaz, Hakan Hatipoğlu falan vardı. Oflaz'ı tutardım ve Oflaz kazanmıştı. Şu ünlüler işin işine girince zaten kurgu olduğu belli olan yarışmanın şov olduğu şüphe götürmez oldu. Hele o Nihat Doğan!

Takipçi değilim takipçi olsam izlerim, izleyen adamdan ulu reis Hakan'ın durumunu söylemesini talep ettim altı üstü![]()
O herif neden çağrıldıki?Anladım.
Nihat Doğan giderse haber verin arada ben de izleyeyim.
Hakan sürünme engelinde gözünü engeldeki bir bölüme sert çarpacak kaş acilirsa veya burun kırılırsa devam eder rahat ama gözde bir hasar olursa işi sakat.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 gün önce Muratin survivoru bitti ahahhaha diyordu Allahin adaleti sasmazboyle diye diye herifi oldureceksin lesh kargasi
O herif neden çağrıldıki?
Sanırım bir de program Özgecan'ın ölüm yıldönümünde başlamış. Junior Arkın'ın madara ettiği haliyle kalsaydı.
Acun Ilıcalı gerçek bir televizyoncu. Kimin reyting getirip kimin götüreceğini çok iyi bilir. Kavga ettiği adamlarla tekrar adaya koymuş sanırım. Türk insanının da unutkan olduğunu çok iyi biliyor. O yüzden çağırdı. Boykot vardı. Umarım beklenen reytingi almaz.
Kavga ettiği adamlar? Onun katıldığı dönem çok eski değil mi, diğer elemanlar hep yeni gibi geldi bana. Pascal falan olsa hadi neyse.
Bu işin en güzel çözümü gönüllülerden birinin özel olarak Nihat Doğan'ı pataklaması için çağrılmış olması olur.

Bak işte bu olur. Sağlam bir dayak yese ve Acun onu yayınlasa hiç itirazım olmaz
Valla 6-7 sene olmuştur diyorum en son sıkı takip edip izlediğimde. Merve Oflaz şampiyon olmuştu; o sene.
Mac konusuna ugramani dilerizKavga ettiği adamlar? Onun katıldığı dönem çok eski değil mi, diğer elemanlar hep yeni gibi geldi bana. Pascal falan olsa hadi neyse.
Bu işin en güzel çözümü gönüllülerden birinin özel olarak Nihat Doğan'ı pataklaması için çağrılmış olması olur.
:d :d :d :d :d :dboyle diye diye herifi oldureceksin lesh kargasi