- 26 Kasım 2012
- 185.629
- 258.384
- 5.998
yigitin adami da biraz hibino gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Romenlere ezildik,yabanci siniri kalkmali !!
Nihat Doğan bu dünyanın en sevimsiz insanları listesinde ilk 10’a girer rahat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Naptı yine?Nihat Doğan denen haysiyetsiz bütün yarismaci fan gruplarını kardeş yaptı resmen. Merve Adem Murat Turabi Hilmicem daha niceleri.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Türkiye Romanya oyun oynadilar. 6-2 öndeyken bende cikmak istiyorum kardeşim diye kavga çıkardı moral motivasyon bozdu. Sonra Muratla konusurken Nagihan araya girince kadini ittirdi baya kuvvet uygulayarak. Moral motivasyon gidince oyunda o kadar farktan gittiNaptı yine?
Türkiye Romanya oyun oynadilar. 6-2 öndeyken bende cikmak istiyorum kardeşim diye kavga çıkardı moral motivasyon bozdu. Sonra Muratla konusurken Nagihan araya girince kadini ittirdi baya kuvvet uygulayarak. Moral motivasyon gidince oyunda o kadar farktan gitti
Nolursa olsun bi kadın abi sonuçta. Bağırıp çağırıp kadını itmesi yanlış. Klasik Nihat Doğan. Pascal gelseymiş keşke.Nagihanda bir kas var o kuvvet Nagihan'i yerinden oynatamaz buyutme olayi istersen![]()
Nolursa olsun bi kadın abi sonuçta. Bağırıp çağırıp kadını itmesi yanlış. Klasik Nihat Doğan. Pascal gelseymiş keşke.
Merve’nin baldırlar nasıl? Hala daş mı? Askeriz çolak kaldık.
Tas degil sayin sancak pamuk olmus.
Yalanmaz mı?![]()
Damla dışında kız yok yarışmada.
Şu yeni geleni görmedim belki bir de o benziyordur.
Hayvan herif.Yalanmaz mı?![]()