Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Survivor boyle bisey mi lan
Izleyeyim o halde
Izleyeyim o halde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş şu elif aksu hanımefendinin insta ve snap adreslerini de paylaşır mısın bi zahmet.
Üstat eve atıp tarih dersi verir miydin bu hatunaAğabey sen nasıl buldun hemen şipşak![]()
60 60 90 şeklinde 1 vücud![]()
![]()
Memeciler şaşkın
Instada takip ettigim tek yabanci kiz kişisiydi.Elif Aksu'ya bitiyorum yaw gece gece neler yaptiniz
Hatunun kokocusu makbul demek ki
Muazzam![]()
Kendisiyle dominik ormanlarının derinliklerinde takım arkadaşlarımız için hindistan cevizi aramak isterdim doğrusu.Elif Aksu'ya bitiyorum yaw gece gece neler yaptiniz
Hatunun kokocusu makbul demek ki
Muazzam![]()
Instada takip ettigim tek yabanci kiz kişisiydi.
Hatun sildirdi unfollow ettirdi
Ozlemişiz
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kestane de toplayabilirsinizKendisiyle dominik ormanlarının derinliklerinde takım arkadaşlarımız için hindistan cevizi aramak isterdim doğrusu.
Reyis o hatunun bacak boyu bizim gobek deligimize fln geliyordur.Bu yazi kendisiyle tanismak uzerine kuracagim
Kim bilir belki forumu samimi 1 fotoyla senlendiririm
Reyis o hatunun bacak boyu bizim gobek deligimize fln geliyordur.
Birak ta boylu poslu abilerimiz pesinden koşa dursun.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tipim değil...Ama yabancı oluşu dikkatimi celbederdi...Türk kızlarıyla şimdiye kadar hiç işim olmadı çok şükür...Üstat eve atıp tarih dersi verir miydin bu hatuna

Çok tehlikeli bir adam olduğunu belirtmek isterim.Tipim değil...Ama yabancı oluşu dikkatimi celbederdi...Türk kızlarıyla şimdiye kadar hiç işim olmadı çok şükür...
Hayatımda hiç zina yapmadım bu ne demek biliyor musun?Çok tehlikeli bir adam olduğunu belirtmek isterim.
Forumun her yerinden her topicinden günah akiyor ehli sunnet kardesım @Sarper Yıldırım susmak zorunda kaliyor.@Gökhan Sancak ' ın görevini üstlendim 1 günlük bu aralar online değil kadın işleri bize kaldı
Yoksa yapıştırırdı Yunan'ın özgeçmişini buraya biliyorum![]()