Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde bu Merve Aydın denen bencil, itici cismi kim niye sever yav

Evlenecekmiş herhalde, popülaritesi için falan evleniyordur, başka bir şey düşünemiyorum.

Ne zaman baksam birilerine bok atıyor, kendisinin bir şey başardığını görmedim.

Yok bu şu demek; birden çok müslüman olmuş gayrimüslim :) Biz her uzvumuzla mücahidiz :) Hürmetler...
Yabancı hatun ilginin sebebi nedir peki

Yani herkeste vardır da neden özellikle yabancı, fiziksel bir nedeni yok ise.

Göz zinası da mı yapmadın üstat

adem üstüne gidince hanzo turabi nasıl tırsmış öyle :asd: normalde şu ünlülerin alayından nefret ederdim ama adem bu hareketiyle gözüme girdi

adem üstüne gidince hanzo turabi nasıl tırsmış öyle :asd: normalde şu ünlülerin alayından nefret ederdim ama adem bu hareketiyle gözüme girdi
Orada şu da var yalnız.

Adem kim yav, doping yapan bir hırbo değil mi o da

Sanki Mike Tysonla maça çıkmış hırb. O lafı direk dansçılarına edebilir onda sıkıntı yok.

Yutupdaki haramzedeler gibi konuştun

Muta nikahı mı reis ?
Yok be reis iyi ki ayetullaha bir fatiha okuduk takdir etmek için caferi mi olmak gerek sünniyim...Ben muta nikahı yapamam...Bildiğin mehirini verip imam nikahı yaptım o da zina olmasın diye bir de kandırdım hatunları müslüman olmanız şart diye zaten kaçtıklarında müslümanlıktan biri hariç hepsi çıktı ama ben elimden geleni yaptım hürmetler...

Yok be reis iyi ki ayetullaha bir fatiha okuduk takdir etmek için caferi mi olmak gerek sünniyim...Ben muta nikahı yapamam...Bildiğin mehirini verip imam nikahı yaptım o da zina olmasın diye bir de kandırdım hatunları müslüman olmanız şart diye zaten kaçtıklarında müslümanlıktan biri hariç hepsi çıktı ama ben elimden geleni yaptım hürmetler...
Şaka yapiyorsun sanmiştim helal valla.
Planlanmiş birsey mi bu yani simdi dusundumde barda tanistigin hatuna mehir niyetine bilezik verip kelime sahadet getirmesini beklemeyezdim ben

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yabancı hatun ilginin sebebi nedir peki

Yani herkeste vardır da neden özellikle yabancı, fiziksel bir nedeni yok ise.

Göz zinası da mı yapmadın üstat
Fiziksel reis...Malum çirkin olunca böyle oluyor :) Ayrıca yabancı dilini geliştiriyorsun, farklı kültürler öğreniyorsun, memleketler görüyorsun...Türk kızlarıyla hiç bir münasebetim olmadı ama bence bir şey kaybetmedim eminim hak vereceksiniz :) Göz zinası yaptık tabii ki ama o ehveni şer'e girer şeriatta yeri var önemli olan 7 kebairden uzak durmak vicdanım rahat asla 7 kebaire bulaşmam :)

Orada şu da var yalnız.

Adem kim yav, doping yapan bir hırbo değil mi o da

Sanki Mike Tysonla maça çıkmış hırb. O lafı direk dansçılarına edebilir onda sıkıntı yok.

orası öyle de bu turabi denen hanzoya acayip kıl oluyorum. ismi cismi farketmez ister adem olsun ister badem, şunu evire çevire döven adama kahraman gözüyle bakarım :D

nybp0p.jpg

Şaka yapiyorsun sanmiştim helal valla.
Planlanmiş birsey mi bu yani simdi dusundumde barda tanistigin hatuna mehir niyetine bilezik verip kelime sahadet getirmesini beklemeyezdim ben

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayatımda bara gitmedim ki:) Çok özel okazyonlarda denedim şansımı...Zaten ışık görmezsem musallat olmam...Bana ışık yakan da inan et niyetlidir zira giderim 0...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt