Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nybp0p.jpg
...
images%20(14).webp

Şu başlığıda ne hale getirmişsiniz tebrikler beyler vallahi tebrikler ?

Fragmana baktım vede ademin diskalifiye olmazsa gün itabriynen şampiyon olduğuna kanaat getirdim

Hatun süpermiş yav. Hilmi’nin yerinde olsam kaçırmazdım. En azından birkaç ay iş görülüp bırakılır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fragmana baktım vede ademin diskalifiye olmazsa gün itabriynen şampiyon olduğuna kanaat getirdim
Bu olaylardan sonra mümkün değil turabi kadar olmasada ademinde antileri çok tarafsız gözle bakınca hilmicem hem performan hem etliye sütlüye karışmamasından dolayı yüzde doksan şampiyon olur

Bu olaylardan sonra mümkün değil turabi kadar olmasada ademinde antileri çok tarafsız gözle bakınca hilmicem hem performan hem etliye sütlüye karışmamasından dolayı yüzde doksan şampiyon olur
hilmicem hızlı çevik de winner bi adam değil. ondaki hız hakanda olacaktı öttürürdü hepsini

Tüm turabi düşmanları tek çatı altında toplanacak ve adem şampiyon olacak kendi fikrim bu.Ademi de devirebilecek tek isim sn Damla hanım bence kadın şampiyon olsun diye oyları toplayabilir.

Tüm turabi düşmanları tek çatı altında toplanacak ve adem şampiyon olacak kendi fikrim bu.Ademi de devirebilecek tek isim sn Damla hanım bence kadın şampiyon olsun diye oyları toplayabilir.
tüm turabi düşmanları neden ademin altında toplansınki? Hilmicem,damla,murat,anıl 4lüsünden elenen üçlü o gruptan finale kalan kişiye abanacak finalde adem olduğunu farzedersek turabi fanlarıda ademin karşısındakine sms yağdıracak ademin şampiyon olma şansı çok zayıf o yüzden

Kral bu hafta kesin kalır ancak ergen tayfa yüzünden Anıl, Hilmi, Murat ve Damla tayfasını eleyemez gibi geliyor. Fazla zamanı kalmadı. Zaten bundan sonra ne zaman kaybetseler potada olacak.

Hakan çok zeki bir yarışmacı ama çok sivri dilli seveni olduğu kadar sevmeyenide var o yüzden şampiyonluk hayal

Hakan da tutarlılık yani duruş sıkıntısı var çok göze batıyor bu, bu açıdan da seyirciye çok olumlu geçemiyor. Potaya girmemek için her hafta başka bir atraksiyona giriyor. Sosyal ilişkilerde ki yeteneğini çok kullanıyor. Ama işler kesat bu aralar kolejliler hakan kralı yiyecek gibi duruyor ilerleyen haftalarda. Ben yine kıbrısa gidemeyeceğini düşünüyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt