Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüm turabi düşmanları neden ademin altında toplansınki? Hilmicem,damla,murat,anıl 4lüsünden elenen üçlü o gruptan finale kalan kişiye abanacak finalde adem olduğunu farzedersek turabi fanlarıda ademin karşısındakine sms yağdıracak ademin şampiyon olma şansı çok zayıf o yüzden
Ben adem şampiyon olur diyorum peki sen kim olacak diyorsun?

Hakan da tutarlılık yani duruş sıkıntısı var çok göze batıyor bu, bu açıdan da seyirciye çok olumlu geçemiyor. Potaya girmemek için her hafta başka bir atraksiyona giriyor. Sosyal ilişkilerde ki yeteneğini çok kullanıyor. Ama işler kesat bu aralar kolejliler hakan kralı yiyecek gibi duruyor ilerleye haftalarda. Ben yine kıbrısa gidemeyeceğini düşünüyorum. :D

Dediğin gibi çok yanar döner yarışmacı hep bir dedikodu entrikaların içinde görüyouz kendisini sabit bir duruşu olsa kesinlikle daha fazla oy toplar

Kral bu hafta kesin kalır ancak ergen tayfa yüzünden Anıl, Hilmi, Murat ve Damla tayfasını eleyemez gibi geliyor. Fazla zamanı kalmadı. Zaten bundan sonra ne zaman kaybetseler potada olacak.
bari şu birleşme olsun da belki paçayı kurtarır diyecem de hilmi tayfası zaten karşıdakilerle eski takım arkadaşı. kaçar yolu yok özcimbomlu hako suikasta kurban gidecek :D

bari şu birleşme olsun da belki paçayı kurtarır diyecem de hilmi tayfası zaten karşıdakilerle eski takım arkadaşı. kaçar yolu yok özcimbomlu hako suikasta kurban gidecek

Bireysel yarışma son 5’e kadar yok diye biliyorum. Bende en son 3 sene önceki Survivor’ı izlemiştim, tam bilmiyorum ama son öyleydi. Ancak dediğin gibi Hakan’ı her türlü eleyecekler. Normal şartlarda Murat ve Anıl’ı elemesi lazım ama dediğim gibi ergen tayfa izin vermez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mantığım hilmicem diyor eğer yarışmanın ilerleyen bölümlerinde çok tuhaf olaylar olmassa büyük ihtimallede olur.
Son 2 3 aydır takip etmiyorum programı Hilmicem ve Turabi kanka değillermiydi.Schumaer e yol veren Barrichello gibi değilmiydi Hilmicem yanlış mı hatırlıyorum.

Hakan da tutarlılık yani duruş sıkıntısı var çok göze batıyor bu, bu açıdan da seyirciye çok olumlu geçemiyor. Potaya girmemek için her hafta başka bir atraksiyona giriyor. Sosyal ilişkilerde ki yeteneğini çok kullanıyor. Ama işler kesat bu aralar kolejliler hakan kralı yiyecek gibi duruyor ilerleyen haftalarda. Ben yine kıbrısa gidemeyeceğini düşünüyorum. :D
adam bence gayet tutarlı da bu ülkede zeki adama hep sinsi muamelesi yaparlar ya hakanın problemi de o. karşıdakiler yarışma başından beridir adama köpek gibi saldırıyor neymiş eskiden bunları survivor yorumcusuyken eleştirmişmiş. zeki adam herzaman kıskanılır ve barınamaz bizim toplumumuzda

bari şu birleşme olsun da belki paçayı kurtarır diyecem de hilmi tayfası zaten karşıdakilerle eski takım arkadaşı. kaçar yolu yok özcimbomlu hako suikasta kurban gidecek :D
Murat'ı yer...Yanındaki kız arkadaşını unuttum onu da yer...Anıl'ı da yer...Hilmi-Nagihan-Damla hakana sıkıntı çıkarır...Karşıdan da semayı yer, merveyi yer...mustafayı zaten yarın yiyecekler...Ümit Karan-Turabi-Adem hakanı geçer...Hakan birleşince aradan sıyrılıp son 5'e girer...

Ne demek Hakan Kıbrıs'ı göremeyecek.

ThriftyHappygoluckyBarbet-size_restricted.gif

Son 2 3 aydır takip etmiyorum programı Hilmicem ve Turabi kanka değillermiydi.Schumaer e yol veren Barrichello gibi değilmiydi Hilmicem yanlış mı hatırlıyorum.
2015 deki all starda beraberlerdi hilmi çok tepki alınca turabiye karşı daha mesafeli geldi yarışmaya o yüzden eski dostlukları yok.

Murat'ı yer...Yanındaki kız arkadaşını unuttum onu da yer...Anıl'ı da yer...Hilmi-Nagihan-Damla hakana sıkıntı çıkarır...Karşıdan da semayı yer, merveyi yer...mustafayı zaten yarın yiyecekler...Ümit Karan-Turabi-Adem hakanı geçer...Hakan birleşince aradan sıyrılıp son 5'e girer...
benim tahminim adem,turabi,anıl,hilmi,,damlanın oyu hakandan yüksektir büyük ihtimal nagihan ve hakan sonrasında geliyor bence.

Son 4’e illa bir kız bırakırlar, o da Damla olur. Benim Kıbrıs tahminim Turabi, Adem, Hilmi, Damla. Zaten hakkaniyet olarak da doğru olur. Finalde Turabi-Adem olur, barzo kazanır. Gönül isterki Hako da kalsın ama ergen oylarıyla elenecektir.

Evet de manipüle edilmeye açık kim yanındaysa onun maşası...

Sinsicem diyorum ben ona senin selçuk'un survivor versiyonu hep arka planda gülen yüzünün ardında gizli işler çeviriyormuş gibime geliyor neden böyle bilmiyorum. :D

Bu arada ümit Karan hayatımda gördüğüm en rezil kaptan olabilir. Bu adamın o zayıf karakterle kaptanlık yapması çok garip kızların bile müdahale ettiği kavgaları ayıramıyor daha :unsure:

Son 4’e illa bir kız bırakırlar, o da Damla olur. Benim Kıbrıs tahminim Turabi, Adem, Hilmi, Damla. Zaten hakkaniyet olarak da doğru olur. Finalde Turabi-Adem olur, barzo kazanır. Gönül isterki Hako da kalsın ama ergen oylarıyla elenecektir.

aslında hako cimbom mottosu üzerinden yürüse galatasaray taraftarının gücüyle şampiyon yaparız da. acun hıyarı izin vermez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt