Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinsicem diyorum ben ona senin selçuk'un survivor versiyonu hep arka planda gülen yüzünün ardında gizli işler çeviriyormuş gibime geliyor neden böyle bilmiyorum. :D

Bu arada ümit Karan hayatımda gördüğüm en rezil kaptan olabilir. Bu adamın o zayıf karakterle kaptanlık yapması çok garip :unsure:
O dönem takımda kimse kalmamıştı yaşı vardı türk olarak bunu yaptılar...Yoksa volkan aslan ile gecelere akan bir alemciydi...

benim tahminim adem,turabi,anıl,hilmi,,damlanın oyu hakandan yüksektir büyük ihtimal nagihan ve hakan sonrasında geliyor bence.

bu liste nasıl değişir biliyor musun diskalifiye olursa ki yüzde 90 birisi atılacak bence. Belki 2 de olabilir.

Sinsicem diyorum ben ona senin selçuk'un survivor versiyonu hep arka planda gülen yüzünün ardında gizli işler çeviriyormuş gibime geliyor neden böyle bilmiyorum. :D

Bu arada ümit Karan hayatımda gördüğüm en rezil kaptan olabilir. Bu adamın o zayıf karakterle kaptanlık yapması çok garip :unsure:

Şampiyon olduğu sene muratla dostluk kurarak şampiyon oldu 2015 deki survivorda aynısını turabiyle yapmak istedi ama turabi daha baskın bir karakter olduğu için onun yancısı gibi oldu o yüzden şimdi tek tabanca takılıyo

aslında hako cimbom mottosu üzerinden yürüse galatasaray taraftarının gücüyle şampiyon yaparız da. acun hıyarı izin vermez :D

Ona bakarsan Anıl da iyi Galatasaraylı. O ölçü olmaz. O da oradan yürümeye çalışır o zaman. Anıl lise çıkışlı ve maç kaçırmıyormuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ona bakarsan Anıl da iyi Galatasaraylı. O ölçü olmaz. O da oradan yürümeye çalışır o zaman. Anıl lise çıkışlı ve maç kaçırmıyormuş.

anılın zaten ergen hayranları vardır. hakonun desteğe ihtiyacı var. bu arada hako kalmazsa finale umarım cimbomlu anıl şampiyon olur

volkan arslan da bizde kulüp üyesiymiş şok oldum geçen oy kullandı :cigara:
Evet sporcuların böyle bir hakkı var ve Hakan Ünsal beşiktaşlı fenerli ne kadar eski galatasarayda top oynamış tüzüğe uygun futbolcu varsa üye yapıyor malum ismail ağabeyi, hakan şükür ve arif erdem atıldı yerlerine kelle gerek :) Hakan Ünsal herkesten fazla cemaatçiydi iyi sıyrıldı aradan...

bu liste nasıl değişir biliyor musun diskalifiye olursa ki yüzde 90 birisi atılacak bence. Belki 2 de olabilir.
turabiyi diskalifiye etmedikten sonra bu saatten sonra diskalifiye biraz zor gibi. olsa olsa adem-turabi birbirine girer diyecem de ademin "seni parçalarım" derkenki turabinin tırsak halini görünce öyle bişeyin olmayacağı da belli oldu :D

Acun reyting getiren kimseyi atmadı, atmaz da. Şimdi reytingler Adem-Turabi kavgası üzerinden yürüyecek, atar mı hiç? Acun’un gücü Berna, Zafer gibi masum, güçsüz ve reytingi olmayan yarışmacıları elemeye yeter.

Ulu Hakan reisin Kıbrıs göremeyeceğini düşünenler konuya girmesin.

Grubun survivora egilimi güzel. Yalnız sms konuları hakkinda olaylarin tam icinde olan nabzı bilen biri olarak söyleyeyim Hakanda yüksek kitle yok.
Yani şöyle söyleyeyim Hilmi Adem Turabi Damla Anıl ve Muratın oyu yüzde 90 daha yüksek hakandan. Mervede öyle.

Hakan ümiti yer semayı yer nagihanı yer mustafayi yer yagmuru yer.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca adem ve turabinin atilmasini temas olmadikca beklemeyin. Ne zaman birbirlerine bi hamle yaparlar o anlamda o zaman diskalifiye oabilir ama bu face to face bagirmalarla kimseyi yollamaz Acun. Hele hele en cok kitlesi olan 2liyi.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oy oranı en çok yarışmacılar tahminim

adem-hilmi-turabi-damla-anıl

kıbrısa da 4+1 yarışmacı gidecekmiş. +1 dediği 4 yarışmacının dışında kalan 2 kişiden biri hemen orda elenecekmiş.

Eski güzel günlerden survivor'ın survivor olduğu tüm türkiyenin sinirden çıldırdığı...Aydın-Ertan-Oğuzhan Üçlüsünün tüm memleketi kasıp kavurduğu zamanlardan bir fragman...Hakanı yeni yemişler...Ertan'a bak kıza dayılanıyor :)

Çok Yalancı...Yalanı çok...Kendine Bile Yalan Söylüyor...

2309201311051782988.jpg

Hral

Fiziksel reis...Malum çirkin olunca böyle oluyor :) Ayrıca yabancı dilini geliştiriyorsun, farklı kültürler öğreniyorsun, memleketler görüyorsun...Türk kızlarıyla hiç bir münasebetim olmadı ama bence bir şey kaybetmedim eminim hak vereceksiniz :) Göz zinası yaptık tabii ki ama o ehveni şer'e girer şeriatta yeri var önemli olan 7 kebairden uzak durmak vicdanım rahat asla 7 kebaire bulaşmam :)
sende yabanci dili, dil dile degmeden ogrenilmez diyenlerden misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt