- 6 Eylül 2014
- 94.500
- 65.204
- 4.608
adem seni elimden kimse alamaz dediginde hiyar turabi'nin bakislari komedi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

hiyar hiyar hareketler yapmasa sevilecek bir tip aslindaUlu Hakan reisin Kıbrıs göremeyeceğini düşünenler konuya girmesin.
Dil dile tabii ki değecek ama ana dili ingilizce olan hiç kimseyle herhangi bir münasebetim olmadı...Ama kültür tanıyorsun kastım oydu, hürmetler...sende yabanci dili, dil dile degmeden ogrenilmez diyenlerden misin
Ama adem haksız bir kadına hem de hiç alakası yok iken arkadaşıyla oynaşıyor denir mi? Nagihan güzel dedi sen de geçen sene kaç kişiyle oynaştın diye ki adem hakikaten 3 yarışmacıyla oynaştı nagehanın hiç olmadı...Kuvvetle muhtemel adem cahili oynaşmanın müstehcen, ahlaksız bir ifade olduğunu bilmiyor...adem seni elimden kimse alamaz dediginde hiyar turabi'nin bakislari komedi![]()
Oynaşmak nedir ya lütfen cahilleri çıkarmayalım televizyona yemin ediyorum cumali daha görgülüydü...Ramazan ile anıl orta yere işerken de ne biçim insansınız demiş haksız olmuştu...Burada da bir adam bir kadına oynaşıyor diyor yoooaaaahh artıııkkk...Lan sansürlenirken oynaşmanın sansürlenmemesi de ayrı bir rezillik...Nagehan dayiya yapılan zulmu kınıyorum.
Bence de oynaşmak nedir yahu??? Hala daha ayıp yaptınız yahu diyor adem hala kendi ayıbının farkında değil...Kimse kusura bakmasin Turabi hakli
Bence de oynaşmak nedir yahu???
Laykını gönderdim şu an handeş dinliyor, heidegger okuyorum ve hürmetler ediyorum...Arkadaşlar az açılın hele, programı boklayıp 3 entel puanı kasma hedefindeyim. Şaka bi yana öylesine tıkladım şimdi bi fragmana denk geldim, anladığım kadarıyla yarışmacılar değişmiyor artık 3 aşağı 5 yukarı aynı tipler hep, Turabi kardeşimiz 10 kere oynadım ben 10 diye isyan ediyor oyunlarda mı değişmiyor? Eğer böyle ise insanlar hangi merak unsuru ile hala takip ediyor gerçekten mana veremedim, teşekkürler.
Acun nihayet söyledi kadınla konuşmayı bilmeyen ademe lafzın yanlış diye...Cok terbiyesizce ve agir konusyor .
Adem aglamisti gecen sefer Turabi, Nagihan bagirdi diye kazandi.
Simdi de böyle koydu, Daha fazla agliyor