Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Finalde birinci sms ile mi belirlenecek. Yarışı kazanan olmuyorsa ne anlamı kaldı. Acaba finalde kanzadığı yarış ona + yönde katkı sağlayacak mı?

sanirim bir oncaki yarisma gibi onca 2-3 oyun oyunanacak ve o toplanacak paunalar ve sms ile gelen puanlar ile toplanip birinci secilicek.

Koymuşlar iki tane denge oyunu. Derya ne yapsın abi, gördünüz o çubuk kapmada yaptığı farkı. Ama oyun da seçemezsin, ne gelirse o. Herkesin avantajı farklı ama Nihat'ın dediği gibi mesele o değil.

Asıl mesele Derya'nın Nihat'ı yarın sms'e gömeceğidir. Taner'i eleyen Nihat'la sms'te dalga geçer. Zaten Nihat ile Özge arasındaki küçük farktan bunların Nihat'ı gözlerinde fazla büyüttüğünü gördük.

Derya kazanmayı haketti...

Koymuşlar iki tane denge oyunu. Derya ne yapsın abi, gördünüz o çubuk kapmada yaptığı farkı. Ama oyun da seçemezsin, ne gelirse o. Herkesin avantajı farklı ama Nihat'ın dediği gibi mesele o değil.

Asıl mesele Derya'nın Nihat'ı yarın sms'e gömeceğidir. Taner'i eleyen Nihat'la sms'te dalga geçer. Zaten Nihat ile Özge arasındaki küçük farktan bunların Nihat'ı gözlerinde fazla büyüttüğünü gördük.

Derya kazanmayı haketti...

biraz oncaki attim mesaji okusaydin anlardin o farkin neden az oldunu nihat o sms e 10 kisye karsi cikti ve oyle kazanmisti

ahaha Bayrak yarışının tekrarını şimdi izledim, Derya resmen dalga geçmiş, diğerleri yerse sürünürken, Derya ayakta çekiyor bayrakları :asd:

Şunu anladım ki, millet ne kadar riyakar, hesapçı, plancı, boş konuşan, iki yüzlü adam varsa onu seviyor.

Derya adada en fazla çalışan adamdı. Bir denileni iki etmedi, sırf balık tutmuyor diye tembel oldu. Gayet efendi, saygılı, tam Galatasaray'lı bir sporcu. Kazansa da kaybetse de hep rakibine saygılı. İyi ki Taner denen şaklaban kazanmamış. Dün oylamadan sonraki yalakalığıyla bunu kanıtladı.

Taner parayı kazansa gidip yabancı ülkelerde harcayacaktı. Derya en azından memleketinde Türk Sporu için harcayacak. Akşam oylar Derya'ya. Derya, Nihat denen karaktersizi SMS e gömecektir ve efendi, saygılı, terbiyeli ve ahlaklı bir sporcu yarışmayı kazanacaktır.

Taner olmasaydi zaten cok fazla izlenmezdi bu Survivor, baska yarismalarda kendisini izleriz :D

Taner i yarın bir dizi başrolünde reklamlarda görürseniz şaşırmayın

ama uçuk işlerde görürüz ancak :)

Şunu anladım ki, millet ne kadar riyakar, hesapçı, plancı, boş konuşan, iki yüzlü adam varsa onu seviyor.

Derya adada en fazla çalışan adamdı. Bir denileni iki etmedi, sırf balık tutmuyor diye tembel oldu. Gayet efendi, saygılı, tam Galatasaray'lı bir sporcu. Kazansa da kaybetse de hep rakibine saygılı. İyi ki Taner denen şaklaban kazanmamış. Dün oylamadan sonraki yalakalığıyla bunu kanıtladı.

Taner parayı kazansa gidip yabancı ülkelerde harcayacaktı. Derya en azından memleketinde Türk Sporu için harcayacak. Akşam oylar Derya'ya. Derya, Nihat denen karaktersizi SMS e gömecektir ve efendi, saygılı, terbiyeli ve ahlaklı bir sporcu yarışmayı kazanacaktır.
Para için önce Galatasaray ı daha sonra milli takımı ''satan'' adam.Çok ahlaklı evet.

Evet ahlaklı. Sen kabul etsen de etmesen de ahlaklı. Oradaki bir çok yarışmacıdan çok daha ahlaklı. Bunu da zaten göstrerdi. Ama sen anlayamazsın
Adam milli takımı yarışma için satmış diyorum,sen anlayamassın diyorsun.Tamam.

Bunu kanıtlarmısın arkadaşım, nerden böyle bi kanıya vardın?

'Derya Büyükuncu vatan haini' - Posta

Derya Büyükuncu ‘Yok Böyle Dans’ adlı şov programına katılabilmek uğruna Dünya Şampiyonası’nda Milli Takım’a katılamayarak resmi makamların tepkisini çekmiş ve kendisine devlet tarafından verilen aylık 10 bin dolarlık destek maaşının kesilmesine neden olmuştu.

Büyükuncu bu olayın hemen ardından da yine aynı gerekçeyle mensubu olduğu G.Saray Kulübü’nü Türkiye Şampiyonası’nda yüzüstü bırakmış, bu nedenle de kulüpten kovulmuştu.

Neyse banane nihattan banane deryadan.O yarışmada bulunan herkes o parayı alabilmek için türlü şaklabanlıklar yapıyordu.Aralarında En saf ve doğal olanı tanerdi,arada o da oyun yapmaya çalıştı(:D) ama yinede onun almasını isterdim ben.

nihat dogan in borclari var,bunu acun da biliyor ondan dolayi acun nihat in kazanmasini istiyor.

eger taner ciksa nihatin karsisina taner kazanirdi,ondan dolayi dun taneri elediler.

bence sike var:D

Yuh Taner elendi. Acun'a hic ama hic guvenmiyorum. Istedigi oldu adam'in ...

Derya'nin milli takimi sattigini kim diyor? Bi haber yapildi diye inanacakmisiniz? Bu ulkede nice yalan haberler yapiliyor. Derya'yi survivor'da izledikten sonra inanmiyorum o tarz haberlere.

Derya'nin milli takimi sattigini kim diyor? Bi haber yapildi diye inanacakmisiniz? Bu ulkede nice yalan haberler yapiliyor. Derya'yi survivor'da izledikten sonra inanmiyorum o tarz haberlere.

acun un nedense her programinda bir sahtecilik var:D

Bu nihat kadar embesil başka bir insan yoktur heralde dünyada.İnşallah Derya kazanır bu salakta g.t gibi kalır.

Sadece gazeteler değil,Kendi antrenörü de diyor.Daha fazla para kazanmak için milli takımı ve Galatasaray ı satarak dans yarışmasına katılmış.

Yeni bölüm başladı.Oylama ile şampiyonmu belli olur..:sopa:

Taner hala sakalı kesmemiş..Asena pascal içinmi süslenmiş:D

Geri
Üst Alt