Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Eğer Acun'un dediği gibi engellilere yardım olarak gidiyorsa ben her hafta oy kullanırım.

Bugüne kadar Eurovision dışında hiç oy kullanmamıştım TV yarışmalarına.

2950'ye Ceyda yazıp gönderin, Asena fenerli ayrıca..

Asena beklemiyordu ama iyi oldu onun çıktığı. Oylamada yazdığı gibi Taner'i söylemeye cesaret edemedi çünkü onun karşısında şansı olmayacağını biliyordu. Nihat'ı da söylemeye cesaret edemedi. Inşallah Asena elenir. Özge'ye kendi takım arkadaşını sattırdılar resmen. Ayrıca Nihat'la Taner iyice kanka olduyor galiba:)

Bir arkadaş haftadan haftaya anket açsa ya şu konuya kimin gitmesi gerektiği hakkında.

Asenan elenirse, kesin çok şaşırır..Ceyda kesin gider diye düşünüyor..Elendiği takdirde hataların kendisinde olduğunu anlar.Taner ve Nihat ekibinden korkarlar.

Nihat'a uyuz oluyordum ama seviyorum artik gonullulerle birlikte hareket ettigi icin.

Fakat bugun 2 tarafta cok ciddigi stratejik hata yapti oylama da.

Unlulerden biri yanlis bi oy kullandi (Taner yerine Derya'ya verdi), gonullulerde ise Taner duygularini bastiramayip Ceyda'ya oyunu verdi oysa Asena'ya verse Taner'in bi an da olsa korkmasina gerek kalmayacakti :D

Yalniz Nihat lafi iyi koydu unlulere ve Asena'ya ...

Asenan elenirse, kesin çok şaşırır..Ceyda kesin gider diye düşünüyor..Elendiği takdirde hataların kendisinde olduğunu anlar.Taner ve Nihat ekibinden korkarlar.

bazi insanlarin bu kadar fazla kamuyounun önünde olmasi gercekten iyi degil.

asena'nin imaji bence cok fena zedelendi. cok uyuz olmaya basladim.

bu arada nihat'ta düsündügüm kadar gicik ve kil degilmis. bazen sacma sapan ve uygunsuz kelimeler de kullansa, en azindan dürüst. bazi insanlara da yariyor fazla göz önünde bulunmak :)

Taner çıksaydı,Tevfik falan da onu kenara çekip akıl verseydi ;

Taner Nouma veya Nihat dahil herkesi gönderebilirdi o adadaki.

Taner kendisi yazılmak istemiş..Ünlüler ile görüşmüş beni yazın bende ceydayı karşıma alacam demiş.

Özge deryayı yazdı içine etti..

Facede taner ve nihat fanları çoşdu:D

Asena harbi dansözmüş.İnşallah elenir :)

noldu izleyemedim,oylamada kim çıktı?

Geri
Üst Alt