Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Taner, Nihat Doğan dahil olmak üzere halk oylamasında herkesi eler.
Aynen katılıyorum..Nihatla ikisi yarışmayı ayakta tutuyor..Acun bile oy atar:)

Zaten yarışmacılarda bunu biliyorlar.

Taner yakında o yapılan evide yıkar..Temelini ben yaptım der:D,Adam 1 saatte oy atıyor..

Kesin elenmez..

Nihat gönüllülerle takılmaya başladı..Taner'le oh yeah çekmeye başlamışlar:D

Asena grubu dağılması lazım..5 kişiyiz muhabbeti çok yapıyorlardı..

Özge,Ebru,/ Tefik haftaya oylamada olur diye düşünüyorum

Ceyda,Özge,Ebru bence hiçbir zaman dokunulmazlığı kazanamazlar..Çok pasif kalıyorlar.Hanım hanımcıklar..

asena bazen gıcık gıcık konusuyor.. nihat hakketen bayanlara saygılı davranıyor:) bu arada azcıkta taçmini tutalım ona ayıp olmasın:)

Bayan olarak 4'lü finale sadece taçmin kalır..Kolyeyi genelde ona takarlar..Hem yarışmalarda çok iyi mücadele ediyor.Nihat falanda onu tutuyor.

asena bazen gıcık gıcık konusuyor.. nihat hakketen bayanlara saygılı davranıyor:) bu arada azcıkta taçmini tutalım ona ayıp olmasın:)

tefik, tacmin, nihat ve taner bence final'e giderler...

tefik ve tacmin kanka ve birbirlerine baglilar....taner tacmin'i sever....nihat ve taner sevisiyorlar....tek'e tek bile taner ve nihat'in oy potansiyeli yeter...

tefik, tacmin, nihat ve taner bence final'e giderler...

tefik ve tacmin kanka ve birbirlerine baglilar....taner tacmin'i sever....nihat ve taner sevisiyorlar....tek'e tek bile taner ve nihat'in oy potansiyeli yeter...

nihatla taner şuan icin anlasıyolar. taneri nekadar sımartırsa bence nihat icin kötü olur. her an nihatın istemeycegi bir hareket veya laf edebilir taner. ortalık gerilebilir:)

nihatla taner şuan icin anlasıyolar. taneri nekadar sımartırsa bence nihat icin kötü olur. her an nihatın istemeycegi bir hareket veya laf edebilir taner. ortalık gerilebilir:)

nihat'in taner'e "gel yardim et. sana yoksa cephe alacaklar" demesine acayip sasirdim. :)

firca ceker diye düsünmüstüm veya emrivaki yapar falan diye (asena gibi :D)...gercekten sasirdim ama bu hareketini cok begendim :)

Asene Taner deseydi taner oylarda asenayi 3 katlardi benden söylemesi, Asenada bunu dusunerek Ceyda dedi.

Taner reizz masallah facebookda 10 gunde 200 bine yakin hayran topladi

Taner ve nihat sayesinde programın her hafta reklamı oluyor..Mazaginlere ve programlarda adı geçiyor.

nihat'in taner'e "gel yardim et. sana yoksa cephe alacaklar" demesine acayip sasirdim. :)

firca ceker diye düsünmüstüm veya emrivaki yapar falan diye (asena gibi :D)...gercekten sasirdim ama bu hareketini cok begendim :)

nihatın bir düsündügü vardır. akıllı adam bence nihat..

Tefik bence kafasini cok iyi kullandi orada nihata yakinlasmak istedi asenayi one cikartarak kaldiki asenanin yaptiklari oyle kafaya takilicak hareketler degildi sonuctu bilen biri vardir grupta konustu asena madem tefik efendi cok biliyordu neden cikip konusmadi orada cok sacma bence tefikin yaptigi,herkes yorum yapabilir orada konusmayip konusmayip konseyde konusmak hic akillica degil. nihat cekti yanina taneri pascal ile derya yerinde olsam 2 kisi birlesir birbirlerii yemelerini seyrederim

Nihat Doğan Malazgirt'lidir.Sms davası diğer yarışmacılar için haksızlık olmuş.

Asena gider umarim cok ortaligi karistiriyor

Bu arkadaşlar nereye tuvaletlerini yapıyorlar? neden hiç kılları,tüyleri vs uzamıyor.Neden balık tutup yediklerini ya da başka birşeyi yediklerini göstermiyorlar? madem o kadar açlar,oyunlarda o kadar enerjiyi nasıl buluyorlar en azından açlıktan başları ağrır ki bu yüzlerinden çok net belli olur ama hepsi güleryüzlü maaşallah? Her türlü canlının bulunduğu tropikal ada da hiç mi akrep,yılan,envai ceşit böcek sokmuyor mu bunları? daha bir sürü yazarım ama gerek yok.Sonuç olarak geçiniz...

asena_erkegimboks&.jpg

asena gitsin boks yapsın

Taçmin Sezar geliyor:asd:

Nihat'ı sevmem ama asena çok antipatik,Asena go home! :asd:

Ben hep nihat ve Taneri kavka ederken görmek istiyordum ama Taner kavgayı çok seven bi kişilik değil o yüzden kanka olmaları daha iyi oldu , fragmandanda görduğum kadarıyla bu akşamda komedi var :asd:

Bende Asenayi hiç sevmedim ama daha gitmesin diyorum , çunku adada kalırsa ortalık biraz daha karışır bizede seyretmek duşer :D Ama giderse Nihat ve Taneri karşısına alıcak başka biri yok adada...

Geri
Üst Alt