Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Olay büyük olmasa Dövme sahnesini göstermezlerdi..Demekki Pascak atılıyorki niye atıldığını anlasınlar diye görüntüyü gösteriyorlar..Nihatında arkası büyüktür,Pascalı Türkiyede indirirler:asd:

Ebru niye ağlıyor merak ettim.Nihat ona mı birşey yaptı:asd:.Onların grubunda asenada elendi ise 3 kişi kalacaklar..5 kişiyiz diye hava atıyorlardı..

Pascalin yerine biri gelirmi aceba ???

Nihat'ı hiç sevmem ama Pascal adama kızların dolduruşuna gelerek saldırmış sanırım. Pascal sempatik eleman ama piskopat, adamın kafasına kütükle vursa şaşırmam, tam dengesiz. Açlıkta eklenince eksite oldu heralde.

Taner'de sempatik gözüküyor ama o da şaka yapacam derken birisinin üstüne yanan odun atabilir, yengeçe takımları ısırtabilir ya da sığ suya atlayıp kendi pekmezini akıtır.

Buyrun yumruklaşma olayını canlı canlı izleyen HT yazarı Rahşan Gülşanın yazısından bir kesit;

Bu kavgada kızların payı büyük

Şimdi bu satırları yazarken olayın üzerinden bir iki saat geçti. Ve itiraf ediyorum Pascal gözleri kıpkırmızı olmuş şekilde Nihat’a saldırırken çok korktum. Sanki bambaşka bir gücün kontrolüne girmişti. Kavgadan vazgeçmek gibi bir niyeti yoktu ve amacı zarar vermekti. Nihat da kavgadan kaçmıyordu. Birbirlerine ölümüne dalacak iki erkeğin sert kavgasına tanık olmuştuk. Ama gördüğüm kadarıyla bu kavgada Ebru Destan başta olmak üzere kızların Pascal’ı doldurmasının büyük payı var. Hepimiz önceki bölümlerde bu dolduruşu izledik. Ama anladığım kadarıyla Pascal’ı taşıran son damla Nihat’ın Ebru’ya doğru söylediği tatsız cümleler oldu. Yani bu olayda kavga edenler kadar azmettirenlerin de payı var. Bizim tanık olduğumuz kavga televizyonda pazar akşamı yayınlanacak. Ve biz şu anda adada gerginlik ve patlamayı yaşayan insanlar olarak neler olacağını sizden çok merak ediyoruz.

Acun kavga sonrası "bu işi siz tahrik ettiniz" diye bi fırça kaydı kadın yarışmacılara,15 yıldır hiç böyle sinirli görmemiştim..Olayları bizimle birlikte izleyen Acun ise sinirlenmişti ama o an kimseye müdahalede bulunmadı. Şimdi adada ikisi de ayrı yerlerde. Bu kavga sonrası nasıl bir karar çıkacağı yarın yapılacak ada konseyinde belli olacak.

Cengiz Semercioğlu ,

Ada Konseyi kesinlikle kaçmaz

Asena bayılmış, konversiyon geçiriyor hanfendi, valla İbo'yu hiç onaylamam ama ben de dövebilirdim Asena'yı, deli ediyor beni

Konu ile ilgili telefon görüşmesi yaptığımız Pascal;

" Gerekli açıklamayı İstanbul'a dönünce yapacağım. Hiç kimse şahsıma ve arkadaşlarıma hakaret edemez, ettirmem. " diyerek sözlerini tamamladı.

pazartesi istanbulda olması bekleniyormuş.

bu demek oluyorki pascal ya diskalifiye oldu ya kendi isteğiyle ayrıldı.

bu haberi aldığım site pascalın spor yazarlığı yaptığı.program sunduğu resmi sitesidir.

https://twitter.com/#!/pnouma21

Pascal beşiktaş-belediye maçını izleyecekmiş.

PASCAL'LA NİHAT YUMRUK YUMRUĞA

Survivor'da bu kez yumruklar konuştu, Pascal Nouma ve Nihat Doğan arasındaki gerginlik kavgaya dönüştü. Ödül oyunu sırasında birbirine giren ikiliyi set ekibi güçlükle ayırdı. Survivor”da önceki gün çamur havuzunda ödül oyunu oynandı. Dominik-Las Terenas’ta yapılan çekimlerde, gazeteciler de hazır bulundu. Oyunun finalinde Pascal Nouma, Nihat Doğan ve Ebru Destan yan yana mücadele etti. Ancak yarışı önde götüren Doğan’ın “Bunları kaşar ekmek gibi yerim ben” demesi, ortamın gerilmesine neden oldu. Destan’ın “Doğru konuş” uyarılarına kulak asmayan Doğan, rakiplerini yenince ipler koptu. Sinirlenen Pascal Nouma, vücudundan aldığı çamuru Nihat Doğan’a fırlattı. Kadın oyuncuların “Sen kime kaşar diyorsun” tepkileri ortamı iyice gererken, Doğan ve Nouma arasındaki sataşmalar küfürleşmeye dönüştü. Ve sinirlerine daha fazla hakim olamayan Nouma, ünlü şarkıcıya saldırdı. Önce diğer yarışmacılar, ardından da set ekibi araya girip ikiliyi ayırdı.

Hürriyet..

Acunn bütün gazetecileri davet etmiş..Tamda onlar varken kavga çıkmış.

Bu aksamki ada konseyinde mi yoksa yarinki mi ??

E bide bu kavga haberi daha 1,5 hafta önce verilmişti ilk olarak , simdi mi cikmis ortaya ???

Kafam karisti biraz....

Habertürk'ün magazin ekinde Rahşan Gülşan imzalı habere göre ortalığı karıştıran kavga şöyle gelişti:

KAŞAR GİBİ YERİM

Yarışma programı Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de tansiyon iyice yükseldi. Önceki gün yapılan kahvaltı ödüllü oyun sırasında Nihat Doğan ile Pascal Nouma arasında ipler gerildi. Oyun öncesi Ebru Destan ile tartışan Doğan, kazandıktan sonra yarışmacılardan Tefik'in yanına gidip, "Ben onları ekmek arası kaşar gibi yerim" deyince eski futbolcu Nouma patladı.

Önce ağaçların arkasına giden Pascal bir hışımla dönüp ünlü şarkıcının üzerine atladı. Asena, Ebru Destan, Özge Ulusoy ve diğer kadın yarışmacılar çığlık atarken, Taner ve Tefik Doğan ve Pascal'ı ayırmaya çalıştı.

DESTAN PASCAL'A SARILDI

İş çığrından çıkınca set görevlileri iki ünlüye müdahale etti. Nouma'nın ayrıldıktan sonra az ileride ağlayan ve haklarında aşk dedikoduları çıkan Destan'ın yanına giderek "canım" demesi ve ona sarılması dikkat çekti.

Bunun ardından Pascal yeniden Nihat'a saldırdı. Kavga sırasında fenalaşan ve bayılan Asena'ya doktor müdahale etti.

SEBEP EBRU DESTAN MI?

Kavganın nedeninin Ebru Destan'ın Nihat Doğan'a söylediği sözler olduğu iddia edildi. Nouma ile Doğan ayrı yerlerde kalıyor. İkilinin kavgasından sonra nasıl bir karar alınacağı ise hafta sonu yayınlacak bölümdeki ada konseyinde belli olacak.

İşler fena karışmış la ozaman , eski keyfi kalmaz artık yarışmanın....

Acun kızları baya fırçalamış..Acunu hiç bu kadar sinirli görmemişler..Kızlar hep sizin yüzünüzden oldu falan demiş.

İşler fena karışmış la ozaman , eski keyfi kalmaz artık yarışmanın....
Zaten ufak tefek birşey olsa video'yu falan yayınlamazlardı..Olay büyük oldu.Pascalda eleneceği için halk herşeyi bilsin diye videoyuda yayınladılar..Konseyi merakla bekliyoruz..

Ebru ile pascalda aşk yaşıyormuş..2 hafta önce ben kız yüzünden kavga çıkar diye yazmışdım.Pascal kızlarada çok yaranmaya çalışıyordu..Hatta nihat konseyde çaktırmadan laf sokuyordu.Pazar günü görüntüler yayınlanacak falan diyorlar.

Pascalın karısı yokmuydu ya , mesaj falan yazdıydı ??

Nihat Pascal oylaması yapılırsa Pascal'a atarım oyumu, kalsın diye.

Varmi bu kavganin görüntüleri? Youtube'da sadece bunu buldum

[video=youtube;OB-WwthiFAI]https://www.youtube.com/watch?v=OB-WwthiFAI[/video]

Geri
Üst Alt