Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Asena; Haksızlığı asla kabul etmeyen, tuttuğunu koparan, kafaya taktığını mutlaka yapan, seksi, doyumsuz, sınır tanımayan, hırslı, vahşi, yırtıcı, hırçın ve tam bir dişikurt

buraya dikkat...neden bu kadar hircinlastigi belli oluyor :asd:

alper sende gizli ama ciddi bir asena hayranligi seziyorum :lol:

:D :D :D

sabah sabah uykumu açmak için göz egzersizimi yaptım işe yaradı...

hayranlıktan öte amaç buydu sizide dahil etmek istedim inşallah iyi gelmiştir sizede :D

Fena birşey ya tam adamları var orada :D

Bırakın Allah aşkına. Bu Nihat Doğan denen adamın nesini beğeniyorsunuz. Karaktersizin, yalancının teki. Adada başka konuşuyo, konseyde başka. Kıvırıp duruyor. Derya'nın ailsine falan küfretmiş o yatak kavgasında. Hem ben Taner'le kalcam demiş, sonra nerde benim yerim diye bağarıp çağırmış. Taçmin de öyle anlattı olayı. Millet artık dayanmıyo onun sesini duymaya. Ulan ben dayanamıyorum tv önünde :) millet nasıl dayansın orda. Oyunlarda car car car konuşuyo. Bi sus be birader de motorun soğusun. Ayrıca dünkü oyunda milletin yüzüne su atması da karaktersizliğinin göstergesi. Pascal'a diyomuş suyu yüzüne at, Pascal da ne diyosun sen birder diyomuş :)

Bırakın Allah aşkına. Bu Nihat Doğan denen adamın nesini beğeniyorsunuz. Karaktersizin, yalancının teki. Adada başka konuşuyo, konseyde başka. Kıvırıp duruyor. Derya'nın ailsine falan küfretmiş o yatak kavgasında. Hem ben Taner'le kalcam demiş, sonra nerde benim yerim diye bağarıp çağırmış. Taçmin de öyle anlattı olayı. Millet artık dayanmıyo onun sesini duymaya. Ulan ben dayanamıyorum tv önünde :) millet nasıl dayansın orda. Oyunlarda car car car konuşuyo. Bi sus be birader de motorun soğusun. Ayrıca dünkü oyunda milletin yüzüne su atması da karaktersizliğinin göstergesi. Pascal'a diyomuş suyu yüzüne at, Pascal da ne diyosun sen birder diyomuş :)

İşte bu söylediklerinden dolayı abi , sevmek değilde adam tam komedi ve böyle insanlarında olması lazım bizlerin bu pogramları izlemesi için , Nihat gibi 2ci bi adam yok ama Derya gibi yüzlerce adam var işte buda Nihatın farkı :D

nihat-dogan-survivor-geyikleri_28182_b.jpg

fenomen oldu artık

Çok boş insanlar

Nihat Doğan çok tehlikeli bir adam,ülkeyi birbirne sokacak kapasite var adamda vallahi.

Nihat fıs :D Bu program Taner sayesinde izleniyor bence..Ben izlemiyordum Taner'in bi kaç videosunu gördükten sonra başladım seyretmeye :asd:

Bu asena ebru özge ortaligi karistiriyor sürekli dedikodu yapiyorlar bunlar kesin pascali doldurdular doldurdular nihatin üzerine saldilar olan pascala oldu bunlar yüzünden diskalifiye oldu adam

bu kızlar ne lanetmiş. taçmini ayrı tutuyorum hepsi mahalle garısı gibi..

hem survivor hemde maclar saat 20'de basliyor.

maclari saat 20'ye koyan TTF'yi kiniyorum :asd:

Bu asena ebru özge ortaligi karistiriyor sürekli dedikodu yapiyorlar bunlar kesin pascali doldurdular doldurdular nihatin üzerine saldilar olan pascala oldu bunlar yüzünden diskalifiye oldu adam

Aynen oyle olayları buraya getiren ikili Asena ve Ebru dur.

Derya ve Pascal piyon.

Nihat ve Taner Reislerdir ! :D

PAscaL nihati gebertmekstt :D

Sms sonuçları bugün mü açıklanacak?

Geri
Üst Alt