Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Ne biçim survivor bu ne zaman açsak reklam ayrıca sms le gidecek yarışmacı belirleniyor.

Arkadaşlar sistemden kaynaklanan sorun nedeniyle, önceden ankete katılanlar şimdi oy atamıyor..Konu yeniden açılırsa anket düzelirmiş..Sağlık olsun diyelim..

Ankete katılanlar asenayı seçsin:D

Anketi kapattım, madem sistem böyle, haksızlık olmasın :)

Artık Asena gıtsın ya. Bukadar ıtıcı bı ınsan olamaz ızlerken ekrandan soğutuyor ınsanları

Tevfik kadar üçkağıtçı, içten pazarlıklı, fesat, stratejik bir adam görmedim. Kendisi millete Asena'nın yalakaları diyor, kendisi Nihat'ın uşağı oldu farkında değil. Yalancının önde gideni. Asena kendine zeyna dedittiriyor diyor, Özge çıkıp herkese bir lakap taktık diyor, adam anlamıyor yahu. Hala isim yazarken zeyna muhabbeti yapıyor:) Kafa kalın ya almıyor.

Tevfik önce Taner üzerinden prim yapmak istedi. Yemedi. Şimdi Nihat üzerinden prim yapmaya çalışıyor. Nihat üzerinden prim yapacağıma, gider o adada 5 sene yaşarım daha iyi.

Tevfik bu adaya geldiği andan itibaren Asena'da Asena. Neymiş be kardeşim bu. Eli belinde deyip duruyor. O zaman neden laf etmedin de konseyde konuşuyorsun. Yemedi mi? Valla ben Pascal'ı tebrik ederim. Nihat denen adama az bile yaptı. Dayak manyağı yapmalıydı onu. Nihat'ın ezik edebiyatı hala devam ediyor. Millet de o süslü laflara kanıyor. En son Taçmin gibi iyi bir insana bile salladılar. Çok kötü insanlar gerçekten. Beş para etmezler

Tevfik'e laf yok Tevfik iyi adam.Asena,Ebru ve Taçmin komplocu ve çıkarcı kişilikler.

Nihat Doğan var ya. Vır vır vır vır vır vır vır vır vır. Başka bişey değil

Millet yarışıyo. O orda vır vırda vır vır. Kardeşim bi sus be. Bi sus be birader motorun soğusun. Karı gibisin be.

Zaten dinleyen yok. Yarışan insanın da sinirini bozuyor. İşi gücü çirkeflik.

Bu aksam belli olucak kimin gidecegi , umarim Asena tipsizini gonderirler.

Ulan bu Asena'ya şerefsiz dedim diye ceza almıştım. Şimdi düşündüm de, az bile demişim. :) Bir insan bu kadar çirkef, antipatik olamaz. Neyine güveniyorsa artık, Tefik'i alıyor oylamaya. İnşallah elenir de, fena birşeye gelir. :)

Ulan bu Asena'ya şerefsiz dedim diye ceza almıştım. Şimdi düşündüm de, az bile demişim. :) Bir insan bu kadar çirkef, antipatik olamaz. Neyine güveniyorsa artık, Tefik'i alıyor oylamaya. İnşallah elenir de, fena birşeye gelir. :)

Ahahaha,genç Nihat Doğanlar görüyorum.:)

Yalnız Asena Tevfik deyince Tevfik nasıl da korktu. Tırsak herif. Bi de bende seçilseydim Asena'yı yazacaktım. Ulan bu adam var ya sırf strateji. Başka bi b.k değil. İşi gücü yalan dolan. Yahu Nihat Doğan'ın kankası, daha ne olsun

Asena gitse keşke ama büyük ihtimal tefik gidecek.

Böyle bişeyden ceza almak baya koyuyordur insana valla :D

Ne zaman açıklanacak sonuçlar?

Geri
Üst Alt