Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozge muthis
%52 ye %48 miş oha ben çok daha fazla fark bekliyordum,az daha gidiyormuş nihat![]()
Millet anladı ne halt olduğunu Nihat'ın. Adamın işi gücü artistlik. Ben size söyliyim neden böyle azaldı oyları
1 - Özge'yi yanına almak için o kadar ödüle götürdü. Ama gitti Özge'yi SMS'e çağırdı. Çünkü o kadar tırsak birisi ki, Taçmin'in oylarının Özge'den daha fazla olduğunu düşünüyordu.
2 - Tefik kankam deyip durdu. Ama Tefik gidince hiç de öyle üzülmüşe benzemiyordu. Millete Asena gidince oyun havasıyla oynadılar diye iftira attı. Kendisi de aşağı yukarı aynı şeyi yaptı
3 - Oyunlarda ben sadece kendi oyunuma bakarım başkasının oyununa bakmam dedi.:SS: Bunun yalan olduğunu herkes biliyordu.
4 - Hep bana hep bana dedi. Benden güçlüsü, karizmatiği, kudretlisi vs. vs. yok dedi. Ama bunun böyle olmadığını herkes biliyordu.
5 - Önüne gelene iftira attı. En son dün akşam Taner'e salladı. Tartıştılar ama yine de Taner'e yalakalık yaptı. Çünkü Taner'in oylarından çok korkuyor. En korktuğu adam Taner. O kadar karizma Nihat, kavga ettiği adama 2 dakika sonra yalakalık yapar mı? Hiç işte. Fasa fisa fos.
6 - Derya'yı her defasında tartışmaya zorluyor. Ama Derya buna yanaşmıyor. Prim vermiyor. Buda Nihat'ı sinir ediyor. İnsanlarda bunu görüyor.
7 - Kendini herkesten üstün görüyor.
8 - Hiç bir iş yapmıyor diye Derya'ya falan sallıyor, ama asıl kendisi bir iş yapmıyor. Yat babam yat.
Daha çok sebep var. Dua etsin kıl payı kurtuldu. Önümüzdeki hafta yerler onu. Çok yalancı bir herif.
Adam oturmuş yazmış valla helal olsun.

3T: (Çağlar hakkında) Kötü oyuncu değilsin, ama kondisyonunu biraz düzeltirsen daha iyi olacaksın.
Acun saglam dobcuymus attıgı 1. gol enfes.
acaba o golde yaptığı vuruşu, montaja girip yayına hazırlanmadan önce kaç kez denedi çok merak ediyorum![]()