Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Pazartesi günkü finalde halk oylaması olmamalı . Adil olmaz.Taner oyla rahat kazanır. Yarın 1 kişi daha elenecek oyla kesin oydur.Niye milletin kafasını karıştırıyorlar. Yarışı bileğinin hakkı izle şampiyon ol. Neyse izleyelim bakalım.

Ben yanlış anlamışım. Acun açıkladı şimdi. Yarın 3 oyun oynanacakmış kazanan 1.finalist oluyor 2.yi de halk oylaması belirleyecekmiş.

Pazartesi günkü finalde halk oylaması olmamalı . Adil olmaz.Taner oyla rahat kazanır. Yarın 1 kişi daha elenecek oyla kesin oydur.Niye milletin kafasını karıştırıyorlar. Yarışı bileğinin hakkı izle şampiyon ol. Neyse izleyelim bakalım.

Pazartesi olmayacak zaten, yarınki oyunu kaybeden iki kişi arasında olacak, kazanan doğrudan finale gidecek.

Kısaca Şampiyon yarışı kazanan olacak. Trübünlerde olacakmış.Destek falan nihat iyi gaza gelir.

Büyük finalde elenen yarışmacılarda olacak baya kavga ederler

Acun'u olayı bu kadar çok seyircilere bırakması, önceden planlanmış. Bu kadar çok kasmasına gerek yoktu, en azından finali yarışma odaklı yapmaları lazımdı

Önceden 1-2 kere biraz bakmışımdır şimdi de biraz baktım sonuç olarak görüşüm bu 3T tam bir gerizekalıymış.

Taner sağa sola atlıyor.Üstü yırtılmış survivorcuyum diyor.

Nihat ve Taner pazartesi finale kalır.

Taner'in 1 dakikalık tanıtım videosundan ne kadar mal olduğu belli oluyor. Hepsinde sağa sola atlıyor.

Daçmiiiiiiiiiin getti.

Taner'e tekme tokat dalsın lan biri. :o Bu kadar gerizekalı olunur.

Geri
Üst Alt