Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Serenay erkek fatma gibi. Sevincleri cok antipatik. Erkek gibi seviniyor. Merve de oyle. Gicik oluyorum valla.

Yigit-Gökhan-Serenay-Merve finale kalsında kim kazanırsa kazansın. Ama gönlüm adaşımdan yana hep söyledigim gibi.

Şu andaki oyun çok komik. Akınla A.Dursun ahah :D

Tolga da gizli bi kırık var d

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Survivor'un altin kurali;

Ya takim da herkes puan(lar) alacak ya da 1,2 kisi tokezleyince digerleri puan kaybetmeyecek.

Gonullulerde Muge oynayinca zaten unluler ordan banko 3 puan aliyor. Bu sefer Sahra da puan alamayincave erkeklerde de puanlar birakinca maglubiyet kacinilmazdi. Hele Akin ne yapti oyle anlamadim.Alacagi 2 oyunu verdi. Onu alsalardi hersey'e ragmen kazanabilirlerdi...

Birde o müge oraya niye katılmış arkadaş, bir insan bi oyun kazanamaz mı ya şunu elemediler gitti.

Turabi diskalifiye olmuş :o

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Insallah Tolga - Serenay - Turabi - Muge finale kalacak ve Tolga agabeyim kazanacak !!

Ünlüler zaten bayanlarda ezip geççiyor bence asıl fark burada.. Merve oynadığı 3 oyunu banko alıyor Serenay sakat değilse en az 2 tane alıyor.. Zaten 5 oyun ediyor.. Türk milleti bir tuhaf gerçekten Mügenin nesine oy veriyorlar çözemedim.. Sırf kız iyi niyetli güzel diye elenmedi kaç haftadır işin komik yanı 1 allahın kulu da kızın adını yazmıyor

Napmış Akına mı dalmış?

Gökhan'la yarışıyorlarmış. Gökhan'ın üzerindeki tişörtü yırtmış. Sonra da "dandik adamın, dandik tişörtü olur" demiş. Sonra Acun, "ben seni uyardım" falan demiş ve şutlamış. Öyle diyorlar.

Gökhan'la yarışıyorlarmış. Gökhan'ın üzerindeki tişörtü yırtmış. Sonra da "dandik adamın, dandik tişörtü olur" demiş. Sonra Acun, "ben seni uyardım" falan demiş ve şutlamış. Öyle diyorlar.

Ahahaha sadece oyunu direkt kaybetti banlanma falan yok

Geri
Üst Alt