Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

acun yine yarışmada şaibe yaptı.resmen reyting uğruna yarışmada canının istediğini yapıyor.şu memlekette tolga ve turabiye kim oy verir arkadaş.insanlar bu kadar mı gerizekalı.son hafta turabi ve tolga oylamaya çıkacak yarışmayıda tolga kazanacak.senaryo belli.olan gökhana,yiğite ve de ahmet dursuna olacak...

Aziz nesin geldi bir an aklıma ;)

Merve takimi ve kendi adina en dogru karari verdi. Serenay'in yaristigi oyunlari genelde kaybediyorlardi. Simdi sahra cirkefi secsin bakalim serenay'i duygu'yu da gorelim boyunun olcusunu :)

bunlar bireysele geçmiyormu. nesi dogru la. ben olsam güçlü bir herifi yazardim. birde en samimi oldugu insani yaziyor. bir bayanla finale gitmeyi istiyorum diyordu birde. 2 yüzlü satici. bildigin fenerli işte. serenaya üzüldüm. düzgün hatun güzelde. az biraz yese beslende afet gibi hatun olur.

bu5e5e6u.jpg

fbnin atleti olan bu zat bugün en yakın arkadaşını adadan paketlemiştir.

yaptığı konuşmada "bana profesyonel davranmam gerektiği öğretildi her zaman" gibimsi şeyler dedi. işte sen busun MERVE AYDIN

SERENAY RENKTAŞIMIZA ise geçmiş olsun diyorum ve bir daha hayatının hiçbir bölümünde bu çakallara güvenmemesini ümid ediyorum!

Serenayı severdim yazık oldu, daha yası kücük cok buyuk bi kazık yedi hayatında ders olmustur. Dost dedigi insan hançerledi resmen merve profesyonel olmus ama cok itici bi kız umarım en kısa surede elenir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serenayı severdim yazık oldu, daha yası kücük cok buyuk bi kazık yedi hayatında ders olmustur. Dost dedigi insan hançerledi resmen merve profesyonel olmus ama cok itici bi kız umarım en kısa surede elenir.

Zaten ne merve ne serenay ne de tolga kazanır bu yarışmayı.

Üç finalist gökhan, yiğit ve turabi olur ve gökhan ya da yiğit kazanır

Abicim survivor hayatta kalma mucadelesidemek. Gucsuz olursan yerler adami. Hayatta boyledir zaten. Serenay gucsuzdu elendi. Bence tolga daha cok hakediyordu ekenmeyi ama kim yolladiysa oy yollamis.

Ben zaten bu oylarin manipule edildigini dusunuyorum: sahra ve tolga karel simdiye kadar elenmis olmalari gerekirdi. Turabi dingiline kim oy yollar allah askina oy israfi.

2-3 tane duzgun adam var bence: yigit, gokhan ve merve.

Acun'un atletleri, futbolcuları falan yarışmaya alması baştan ağır fail. Zaten bunlar çok kondisyonlu, dayanıklı insanlar, oyunlarda yüksek performans gösterecekleri çok açık. Bu insanlar da hep ünlüler takımına denk gelince Gönüllüler oyunlara 2-0 yenik başlıyor zaten. Kolay mı Olimpiyata katılan bir atleti hız gerektiren bir parkurda geçmek? İmkansızı istemek gibi birşey bu. Daha kendinden beklenilen potansiyeli gösteremeyen voleybolcu Duygu Bal'da var. O da uçsaydı Gönüllüler oyun kazanamazdı herhalde.

Ben takımları seçerken ciddi anlamda adaletsizlik yapıldığını düşünüyorum, sadece bu sene değil önceki senelerde de vardı. SMS oylaması da zira. 2 hafta önce 3. olan Tolga nasıl oluyor da bir anda 1.liğe yükselip 2 hafta önceki 1. Seranay'ın oylarını geçiyor? Tolga reytingleri ayakta tuttuğu için olabilir mi? Bizim yapacağımız Survivor'dan da bu kadar oluyor işte.

kim turabi'ye oy atıyor, kim tolga'ya oy atıyor orasını bilemem ama bence bu akşam tolga'nın kalacağı belliydi. hatta tolga, ünlüler içinde en yüksek oy alan kişidir. sebebi ise acun'un oylamasının şaibeli olması değil, yeni kuralın saçma olması.

sen tolga'yı ilk gitme adayı olarak seç, ardından 1 gün boyunca oylamayı devam ettir. bu durumda ünlüler içinde en kritik durumda olan kişi kim? tolga. tolga %50 oranda adadan ayrılacak. diğer yarışmacıların ayrılma olasılıkları ise %12.5. doğal olarak kritik durumda olan kişiyi destekleyen kişiler daha fazla oy atar. mesela dün ünlüler oylamayı yapsaydı,ama o kısım dün yayınlanmasaydı, acun ilk gitme adayını bugün, oylama bittikten sonra açıklasaydı, eminim ki serenay daha yüksek alır ve tolga'yı gönderirdi.

Abicim survivor hayatta kalma mucadelesidemek. Gucsuz olursan yerler adami. Hayatta boyledir zaten. Serenay gucsuzdu elendi. Bence tolga daha cok hakediyordu ekenmeyi ama kim yolladiysa oy yollamis.

Ben zaten bu oylarin manipule edildigini dusunuyorum: sahra ve tolga karel simdiye kadar elenmis olmalari gerekirdi. Turabi dingiline kim oy yollar allah askina oy israfi.

2-3 tane duzgun adam var bence: yigit, gokhan ve merve.

mervenin her yeri düzgün olsa nolur. satici fenerli. sevmem böyle tipleri.

Yarısmada gökhan ve yigit kardesimizi destekliyorum ikiside delikanlı adam ikiside Galatasaraylı, hem performansları iyi hem adamlıkları. Merve ne kadar itici les biri oldugunu bir kere daha gosterdi, harbiden uzuldum serenaya cok cok buyuk ders oldu ona olgunlasır.

hahaha gene istediği olmayınca acun şike yapıyorcular çıkmış cehape zihniyeti heryerde :D:D

Acun'un atletleri, futbolcuları falan yarışmaya alması baştan ağır fail. Zaten bunlar çok kondisyonlu, dayanıklı insanlar, oyunlarda yüksek performans gösterecekleri çok açık. Bu insanlar da hep ünlüler takımına denk gelince Gönüllüler oyunlara 2-0 yenik başlıyor zaten. Kolay mı Olimpiyata katılan atleti hız gerektiren bir parkurda geçmek? Daha kendinden beklenilen potansiyeli gösteremeyen voleybolcu Duygu Bal var. O da uçsaydı Gönüllüler oyun kazanamazdı herhalde. Ben takımları seçerken ciddi anlamda adaletsizlik yapıldığını düşünüyorum, SMS oylaması da zira. 2 hafta önce 3. olan Tolga nasıl oluyor da bir anda 1.liğe yükselip Seranay'ın oylarını geçiyor? Tolga reytingleri ayakta tuttuğu için olabilir mi? Bizim yapacağımız Survivor'dan da bu kadar olur işte.

Kismen katiliyorum.Milli futbolcu ve atlet ile "hobi" sporculari yaristiramazsin. Ama ona bakarsak turabi de (semi) profesyonelkickbox'cu ama meshur degil iste. Ayni zamanda yigit inanilmaz bir fizige ve guce sahipti geldiginde. Yaptigi sporu gosterdiker asiri derecede dayaniklilik ve guc gerektiriyor.Keza akin fitness kocu. Sanirim sahra voleybolcu mu ne ama acayip bir guce sahip ve merveyi de cok zorluyor. Tabi 1-2 tane be eriksiz gonullu vardi ornegin guzellik kontenjanindan giren muge gibi.

Geri
Üst Alt