Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

hep GSlılar var lan.gökhan keser GS lı mesela.aslantepede maç izler hep.müge emre çolağın eski sevgilisi.gökhan keser onu götürür kesin.müge de GSlı.

Gökhan Keser ;

520e72e0627811e3969a0ae159d857b1_7.jpg

Gökhan Keser yada İsmail Bakinin kazanmasını isterim. Tolga karel denen kamili hiç sevmem.

Hatunlardanda Eda Özerkan ve Serenay Aktaş Öne Çıkanlar benim kalbimde.

Gönüllülerde Turabi ve Akın sağlam gözükküyorlar güçlü olabilirler. Birde Ertunga denen moruk ne yapacak merak ediyorum.

Sabriyi vermek lazım oraya

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Akin gibi adam gonderilir mi ya. Sirf bu olay yuzunden unluleri mi destekleyebilirim.

duygu balı fenerde oynarken ailecek izler ve severdik

Muge 1.50 boyunda tombik biseymis lan. Surat iyiymis

Ondan daha guzel kizlar var bence sahra ve duygu bal.

Serenay da tam kezo

Turabi finale kadar kalirsa kesin bi kizi hupletir :D

Hayatta iki seye dikkat edeceksin. bir, yolda giderken kavsaklara. iki, yuzune gulup arkadan is ceviren.. deyip Akini gosteren turabi adamsin yeni efsane :D

Ayrica oy kutusunun acuna gelmesi ahahaha

Merve kızlar arasında en iyi yarışan bence akıllı mantıklı hamleler yaptı oyunlarda. Erkeklerde güç falan öne çıkıyor onun dışında iş yok. İsmail Baki ünlülerde zayıf halka olmasına rağmen favorim. :D

turabiye abi demek zorunda kalanlar ne diyor acaba

turabi abi

Turabi kendini birsey zannetdiyor, kickbox biliyor ya.

Müge güzel değil suratı dışında

Turabi bildiğin saygısız bir insan

Serenay antipatik

Gökhan Keser, İsmail Baki, Akın, Samantha, ve Merve Aydın iyi gözüküyor şu an için.

EDIT: Hacılar yıl olmuş 2014 hala izliyorum/uz şu programı o kadar olaya rağmen.

Müge güzel değil suratı dışında

Turabi bildiğin saygısız bir insan

Serenay antipatik

Gökhan Keser, İsmail Baki, Akın, Samantha, ve Merve Aydın iyi gözüküyor şu an için.

EDIT: Hacılar yıl olmuş 2014 hala izliyorum/uz şu programı o kadar olaya rağmen.

seyr edecek bir sey yok,Mugeyi seyr ediyorum.

Geri
Üst Alt