Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Gönüllülerde tek ADAM :

yigit-dikmen-takim-galatasaray.jpg

En gıcık en antipatik ve provokatör olarak adlandırdığım yılanlar Merve ve Sahra'dır, en sevdiğim adam tartışmasız Yiğit'tir.

Yiğit ve Akın ikilisinden biri kesinlikle kazanmalıdır.

Unlulerde acayip ayar oldugum 2 kisi var. Merve ve Serenay. Ozellikle Merve. Cok yapmacik geliyor bana.

Gonullulerde ise Sahra. Tam bir yilan. Yigit onu ilk firsatta yollar.

Kıbrısda bu dörtlüyü görmek isterim.

Yigit-Tolga-Akın-Mert

Sıralamam ise

1-Yigit

2-Akın

3-Tolga

4-Mert

Ünlülerde TOLGA, Gönüllülerde TURABİ finale kadar devam ederler.

Bizim türk halkinin akpye bu kadar oy vermesini yadirgamiyorum ayni halk Sican süratli düşük İQ lu fesat şovmen turabiyi bile 2. Yapiyor oylamada .. Hayatimda sahra ve Turani kadar antipatik fesat insanlar görmedim.. Ünlülerde de serenay dişinda hepsine ayar oluyorum. Acunun en rezil survivor ekibi budur herhalde. Yiğit ve serenat dişinda hepsini at cope

Tamamen Acun'un işgüzarlığı. En başından beri SMS sonuçlarında Ertunga varken bile son sırada olan Sahra her nasılsa bu hafta tam elenmek üzereyken

Mert'i geçiyor ve Mert eleniyor. Yazıklar olsun.

Ah be Mert biraz daha reyting yapıcak çirkefliğe antipatiye sahip olsaydın emin ol kalırdın.

Şu saçmalığı ciddi ciddi izleyenler var. Halkımızı anlamakta zorluk çekiyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Arda nın yazısında son satırda bir yas damlası dustu dokunmatik klavyeye :/

İstedigin olmayınca acun isguzar he :asd:

Tamamen Acun'un işgüzarlığı. En başından beri SMS sonuçlarında Ertunga varken bile son sırada olan Sahra her nasılsa bu hafta tam elenmek üzereyken

Mert'i geçiyor ve Mert eleniyor. Yazıklar olsun.

Ah be Mert biraz daha reyting yapıcak çirkefliğe antipatiye sahip olsaydın emin ol kalırdın.

Sahra demek reyting demek

iyi ortalik karistiriyor

Tam bir yilan :)

Ben de inanmiyorum mert'in daha az oy aldigina...

Geri
Üst Alt