Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Türk halkı harbiden traji komik. Kıçını kaldırıp 3 adım yürümekten aciz Müge dururken Mert'in gitmesi skandal oldu. Artık millet oyunları neresiyle izliyorsa bilemiyorum. Sırf güzel diye birine oy atmak neyin kafasıdır?

Bu haftaki kopuklu oyunda gayet tatmin ediciydi muge 10/10 :asd2:

Bu arada Acun 1-2 kişi hariç Gönüllüler takımını senelerdir bilinçli şekilde zayıf üyelerden kuruyor. Bu da gözlerden kaçmadı.

Sahra ve Turabi adalar birleşince karıştırır ortalığı.

Tolga turabiyle birlesir

Sahra zaten muge ile takilmay devam

Yigit ve akin zaten kanker

Dominik iyice karisacak :asd:

Tolga'ya acıyorum, kaypak biri gibi görünsede çok üstüne geliyorlar adamın.Turabi ile birleşirlerse Tolga'dan daha beklenmedik şeyler görebiliriz, adanın karışacağı bir gerçek :D

Tolga'ya acıyorum, kaypak biri gibi görünsede çok üstüne geliyorlar adamın.Turabi ile birleşirlerse Tolga'dan daha beklenmedik şeyler görebiliriz, adanın karışacağı bir gerçek :D

Tolga karel yaprak dokumundeki gibi bi karakter bence

Adam paso milletin hakkini yiyor yemek odullerinde

Adada da hindistan cevizlerini calip cantasina sakliyormus :asd:

Unlulerde duygu'ya ayar oluyorum gitse de kurtulsak :)

Bu arada Acun 1-2 kişi hariç Gönüllüler takımını senelerdir bilinçli şekilde zayıf üyelerden kuruyor. Bu da gözlerden kaçmadı.

Bende tam da bunu yazmak icin girdim. Bide utanmadan gecen "oysa gonullulerde cok guclu bir takim kurdum" falan dedi.

Sahra yine kil payi elenmekten kurtuldu. Berna'nin diskalifiye oldugu haftada Sahra gidecekken Berna gitti. Simdide Mert.

Yanliz bu Sahra kendini ne saniyor merak ediyorum. Turabi onsuz hic birseymis. Kafaya bak kafaya ;D.

Bende tam da bunu yazmak icin girdim. Bide utanmadan gecen "oysa gonullulerde cok guclu bir takim kurdum" falan dedi.

Sahra yine kil payi elenmekten kurtuldu. Berna'nin diskalifiye oldugu haftada Sahra gidecekken Berna gitti. Simdide Mert.

Yanliz bu Sahra kendini ne saniyor merak ediyorum. Turabi onsuz hic birseymis. Kafaya bak kafaya ;D.

Doğru kişileri ayıklasalar aslında çok da haksız sayılmaz.

Akın

Yiğit

Turabi

Berna

gayet yenilmez bir 4'lü olurdu.Karakterden bağımsız Sahra da en azından oyun kazanabiliyor. Ertunga, Müge, Mert gibi faydasızları bu kadar uzun süre tutarsan böyle olur.

Final iki Galatasaraylinin olsun.

Gökhan - Yigit

veya

Serenay - Yigit

survivor'u hiç bayan kazandı mı ki bugüne dek

survivor-merve-acikladi_313.jpg

merve'nin lakabi pitbull ama ben ona "champion" diyorum :asd:

erkeklerle kapismali bence o onlari bile yer gerci acayip hatun yahu her erkege lazim öyle bir hatun :asd:

Geri
Üst Alt