Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Türk halkı harbiden traji komik. Kıçını kaldırıp 3 adım yürümekten aciz Müge dururken Mert'in gitmesi skandal oldu. Artık millet oyunları neresiyle izliyorsa bilemiyorum. Sırf güzel diye birine oy atmak neyin kafasıdır?

Bu yarışmaya performansı iyi diye oy atmak neyin kafasıdır esasen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2010 yılı-Merve Oflaz.Kim 500 bin isterde ki yarışmacılar yarışıyordu hatırlarsın.O senenin Tolga'sı da Hakan'dı :D

Hakan performansı aşırı iyi diye diğerleri tarafından gönderilmişti. Karaktersizliği vs yoktu. Sırf çok iyi olduğu için dışlandı, o zaman halk oylaması da olmadığı için ilk kaybettiği oyundan hemen postalamışlardı. Finali de saçma sapan 2 kişi oynamıştı zaten.

Hakan performansı aşırı iyi diye diğerleri tarafından gönderilmişti. Karaktersizliği vs yoktu. Sırf çok iyi olduğu için dışlandı, o zaman halk oylaması da olmadığı için ilk kaybettiği oyundan hemen postalamışlardı. Finali de saçma sapan 2 kişi oynamıştı zaten.

Hakan dallaması mı o bahsettiğin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu dangalak yarismalar icin parayla oy atanlara yazik gercekten. Sadece Acun hirbosunu zenginlestiriyorsunuz.

Birlesme'den sonra Turabi yikar gecer ortaligi. Ama ilk onu yollamaya calisacaklardir diye dusunuyorum cunku en guclusu o. Bu saatten sonra zaten gucluleri yollamak en mantiklisi ama Turabi'yi zor yollarlar. Finale kadar yolu var. Surpriz finalist Merve olabilir. Yarismalarda cok basarili. Ama olmasin. Acayip ayar oluyorum ona. Cok yapmacik geliyor bana ve kendini cok begenmis.

Doğru kişileri ayıklasalar aslında çok da haksız sayılmaz.

Akın

Yiğit

Turabi

Berna

gayet yenilmez bir 4'lü olurdu.Karakterden bağımsız Sahra da en azından oyun kazanabiliyor. Ertunga, Müge, Mert gibi faydasızları bu kadar uzun süre tutarsan böyle olur.

Iste 4,5 tane anca var. Unlulerde 1,2 isim haric hepsi guclu. Bir dengesizlik soz konusu.

Eskiden izlerdimde iş ünlüler-gönüllüler olduktan sonra tamamen bozuldu. Zaten smsle survivor olmaz. Bu yarışmanın mantığına ters. Orada yarışmacılar hayatta kalmaya çalışıyor ama hayatta kalanı seyirciler belirliyor. O yüzden ben Abd'deki orjinal survivoru izliyorum Survivor: Cagayan. Hem yarışmalar yaratıcı hem her hafta kimin gideceği tamamen belirsiz. tavsiye ederim.

Eskiden izlerdimde iş ünlüler-gönüllüler olduktan sonra tamamen bozuldu. Zaten smsle survivor olmaz. Bu yarışmanın mantığına ters. Orada yarışmacılar hayatta kalmaya çalışıyor ama hayatta kalanı seyirciler belirliyor. O yüzden ben Abd'deki orjinal survivoru izliyorum Survivor: Cagayan. Hem yarışmalar yaratıcı hem her hafta kimin gideceği tamamen belirsiz. tavsiye ederim.

Şimdi baktımda bizimkiler evcilik oynuyormuş bunların yanında.

Halkın kimseyi oyladığı felan yok.Sahra her hafta smslerde sonuncu olurken bu hafta ne hikmetse geçen hafta üçüncü olan Mert'i geçmiş :)

ABD versiyonunu nerden izleyebiliriz?

Şimdi baktımda bizimkiler evcilik oynuyormuş bunların yanında.

Kesinlikle. Bir de orada yarışmayı kaybedenler kendi arasında oyun oynamıyor. Adanın her hangi bir yerine gömülü olan dokunulmalzık kolyesini bularak dokunulmaz oluyorlar. Yarışmalar ve ada şartları da çok daha zor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8--_U9MdP10[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BlEbaA1u4Fs[/media]

Halkın kimseyi oyladığı felan yok.Sahra her hafta smslerde sonuncu olurken bu hafta ne hikmetse geçen hafta üçüncü olan Mert'i geçmiş :)

Ya Sahra, Ertunga varken bile en sondaydı bugüne kadar. Tam elenmesi kesinken Mert'i geçiyor. Düzenbazlığın,hilenin daniskası.

acun resmen reyting ugruna merti feda etti, hic inandirici gelmedi benim icin mertin gitmesi neden derseniz, mert haftalarca hep 3. olarak gözükdü siralamalarda ve sahra bu beslinin icinde hep sonucu kalmisti, ama gel görki sahra elemeye girince birden bire mert sonuncu olmus sahra ise dördüncü, kusura bakmayin ama hic inandirici gelmedi bana, acun resmen sahra cirkeflik yapiyor diye ve iyi reyting kazandiriyor diye sahrayi elemedi

Geri
Üst Alt