Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Acun saçmalıklarına devam ediyor.Birleşme partisi dedi adalar birleşecek dedi.Şimdide 2 ünlü karşı adaya geçicekmiş.Böyle birleşmemi olur ? Gerçi gidecek kişiler belli Duygu ve Tolga banko.

Valla tolga garanti 4 oy alir (ahmet, gokhan, akin, ismail baki)

Burada onemli olan 2. isim

Tolga garanti akin'a oy atar.

Duygu ahmet veya akin'i secer.

Merve ve serenay'i kestiremiyorum ama ya tolga ya ahmet ya da akin'i secerler gibi geliyor bana

(Bu format cok sacma olmus. Hem birlesme diyorsun sonra da 2 kisi karsiya gececek diyorsun. Acun reyting ugruna ne yapacagini sasirmis geziyor. Surekli "kurallar degisti" diyor.)

Akın ve Tolga gitmesin sakın diğer adaya :D. Şenlik olur orası Akin-Tolga-Turabi. Kan çıkar :asd:.

Gönüllüler çok erken azaldı, birleşmeye daha vakit var normal şartlarda herhalde ondan 2 kişi Gönüllülere geçecek.Burada garip olan geçen hafta adalar birleşecek diyordu Acun, fikir değiştirdi sanırım.

Ya izlemeyin şu yarışmayı cidden. Acun kafasına göre kural değiştiriyor. Ünlüler o kadar hafta boşunamı çabaladı? Madem 2 kişi takviye yapacaklardı kimse kılını kıpırdatmasaydı. Böyle saçma kural nerede görülmüş. Birleşme yine olmayacak kısacası.

Belli ki izlemiyosunuz gecen senede birlesme olmamisti. Acunun birlesmeyi kaldirmasina bende uyuz oluyorum ama sms olayi daha adil bana gore.

Mertin son siraya inmesi normal oyunlarda aptalca ve garipce hatalar yapan bi adam. Aslinda gitmesi gereken muge ama kiz acayip oy aliyor. Sahra cok olumluydu bu hafta akindan ozur dilemesi vs demekki olumlu etki yapti.

bence sms falan atan yok zaten acun sms başladı diyor 10 dk sonra sms bitti diyor ya o sırada adadakilerin yakınları atar yada kimse atmaz acun kafasına göre dizer

Tolga Akın'ı yazdı

Gökhan Tolga'yı yazdı

Akın Tolga'yı yazar

Merve Tolga'yı yazar

Duygu Ahmet'i yazar

Serenay Ahmet'i yazar

İ.Baki Duygu'yu yazar

Ahmet Duygu'yu yazar

Yalnız Akın ve Tolga ikisi birden gönüllülere geçerse orası birden daha güçlü olur

Mantiken Tolga ve Duygu gider deriz fakat Akin'in su son cikisindan sonra Akin surprizi gelebilir. Hatta Ahmet surprizi bile gelebilir. Tolga + 1 erkek daha giderse gonulluler daha guclu olur unlulerden. Odullerde bu sefer roller degisir.

Karı gibi dedikodu yapma Tolga.Kendi kendininin ipini çekti bu sefer

herseye ragmen nihat kazansin adam gercek GSli

2udume4e.jpg

:melo::melo::melo:

Geri
Üst Alt