Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Merve yaptigi hatayi 2 hafta sonra bireysel oyunlara baslandiginda anlayacak.

Yenebilecegi rakibini gönderdi adadan.

Agir sacmaladi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serenay yüzünden her hafta oyun kaybetme tehlikeleri var hele ahmet falan gitse oyun kazanamazlar doğru olanı yaptı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Serenay yüzünden her hafta oyun kaybetme tehlikeleri var hele ahmet falan gitse oyun kazanamazlar doğru olanı yaptı

2 hafta daha oynayacaklar max. Takim olarak. Tum oyunlarida kaybedecek degiller ya.

2 hafta daha oynayacaklar max. Takim olarak. Tum oyunlarida kaybedecek degiller ya.

Serenay tolganın oynadığı takım oyun kazanamaz kaldı ki 2 oyun kaybettiklerinde bireyselde 4e 2 oluyor direk kalan 2 hider

Her ne olursa olsun istediği kadar oyun kaybetsin ben kardeşim dediğim insanı asla ismini söylemem merve büyük bir hata yapmıştır zaten. Hatta bence serenayin iki hafta önceki sms birincisi olması meyveyi kıskandırmıştır ben ahmet dursununda o kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum yine bir kaç hafta önce yerlerdeydi en kritik oyunlarda sakatım diyerek takımı yarı yolda bırakmıştır

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her ne olursa olsun istediği kadar oyun kaybetsin ben kardeşim dediğim insanı asla ismini söylemem merve büyük bir hata yapmıştır zaten. Hatta bence serenayin iki hafta önceki sms birincisi olması meyveyi kıskandırmıştır ben ahmet dursununda o kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum yine bir kaç hafta önce yerlerdeydi en kritik oyunlarda sakatım diyerek takımı yarı yolda bırakmıştır

Ahmet 30 oyun kazandıysa tolga +serenay max 10

Nasil degil ya ahmet . tolga mi basarili olm nasil izliyon sen. serenay mugeyi yenip yeususes diye mal mal bagiran bi tip

Nasil degil ya ahmet . tolga mi basarili olm nasil izliyon sen. serenay mugeyi yenip yeususes diye mal mal bagiran bi tip

Ahmet bundan önceki oyunlarda sakatim diye oynamadı ben çok defa 4 de 0 çektiğini gördüm keşke bir istatistik olsada gorsek

Siteden baktım yarışmacılara gir resimlerin üstüne tıkla yarışma istatistikleri çıkıyor

Bu istatistikleti nerede ne zaman kasmış bilmiyorum ama böyle bir olay yok sahraya karşı 10 oyunda en fazla 1 galibiyeti vardır

Ahmet 36 galibiyet 39 yenilgi serenay 39 galibiyet 49 yenilgi çok büyük bir fark değil

Ustelik serenay muge'ye karsi bile kac kez yenildi :)

Ayrica tolga da bir cok oyunda "kasten" sacmalayipkaybettiginidusunuyorum takimdan bir kac kisiyi gondermekadina. Zaten bazi oyunlardan once turabi ile yaptigi diyaloglar ihanet tarzinda. Digerleri duysalar kiyamet kopardi. Tolga karel kac kurusluk adam oldugunu herkese gostermis oldu. Hele bu sakatlik numaralari bi bitmedi. Bu kacinci saymayi unuttum en az 3-4 oyun oynamadi.

Unluler takimini ayakta tutan 3 kisi vardi basten beri: ahmet, gokhan, merve

Digerlerinden bir halt olmazdi. Hakedenlerelendi diye dusunuyorum .

Ben de baktım istatistiklere..Gönüllülerin baştan beri oyun kaybetmesinin ana nedeni zayıf halkalar...Ünlülere bakınca en zayıf halka dediğimiz İsmail Baki ve Tolgaydı..İsmail Baki Turabiye karşı oynadığı oyunlarda 9-8 önde.. Keza Tolga tırt gibi görünse de oldukça kritik oyunlar almıştır..

Gönüllülerde ise elle tutulacak 3-4 kişi vardı..Müge zaten başlı başına bir felaket neden adaya alınır neden bunca zaman kalmayıı başarır şaşırtıcı doğrusu..Ama ünlülerde olsaydı Müge istediği kadar cici kız olsun 2-3 haftaya postalarlardı ama gönüllüler o uynaıklığı yapamadı.. Merti-Ertungası resmen ezilmek için kurulmuş bir takım gibiydiler..

Sahra-Yiğit--Turabi dşında bir tane işe yarar eleman yoktu ha bir de Akın vardı da onu da saf gibi yolladılar..

Yalnız Acunun smslerde hile yaptığına iyice inandım.. Kaç haftadır sonlarda olan Sahra ilk 3'te olan Mügeydi ne hikmetse geçen hafta Sahra Mügeden çok oy aldı.. Ünlülerde en son 1. çıkan Serenaydı hatta Rexonanın bir oylama muhabbeti vardı ekstra görüntüsü çıkacak diye onda da Serenay ve Turabi 1. gelmişti.. Adada yemediği b.k almayan yalancı düzenbaz bir herif olan Tolga Serenayı geçti..

Merve çok ağır bir kararktersizlik örneği gösterdi ama bir yandan da hak veriyorum..Karakter olarak bencil bir insandır yapar (ben olsam o durumda kafama silah dayasalar yazamazdım heralde Serenayı).. Bir de Mervenin totosu smsler için yemiyor gibi geldi..Netciede Ahmet gitseydi ne dokunulmazlık ne ödül h

içbirşey alamazdı ünlüler..Oyu az olacağı için de Merve postalanabilirdi adadan..

Aslında şu adamın saçmalıklarını hiç izlememek lazım ama tvde hiçbir halt yok el mahkum...

Ben dün 2 saat kadar izledim, abi tüm yarışmacılar mı itici olur ya hiç ısınamadım.

Olm bu Sahra mıdır nedir Türkiye 3.güzeliymiş ahahaha nası bi ülkede yaşıyoruz biz

Geri
Üst Alt