Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Adı Survivor olan yarışmada herkesin olaylara duygusal açıdan bakması ne komik. Survivor dediğin Merve gibi olur. Serenay ve Merve hiçbir zaman kardeş gibi olmadılar zaten yarışma boyunca. Hep farklı taraftalardı. Umarım Gökhan veya Merve birinci olur. Bu arada Tolga'ya bir insan neden oy atar aklım almıyor cidden.

tapa

öğlen kahvede söylediler, serenay elendi, dediler

ne kolay söylediler!

sanki dev bir taş ocağını

kökünden dinamitleyip üstüme devirdiler!

ah serocum... o pürüzsüz eline

o alevli meşaleyi nasıl kıyıp verdiler?

o zalim dost bildiklerin

senin adını nasıl böyle söylediler?

yani sen şimdi gittin, yani yoksun,

yani bir daha olmayacak mısın?

yani bir daha alt dudağını ısırmayacak,

bir daha yes bee diye haykırmayacak mısın?

canımız ciğerimiz seromuzun elendiği yarışma. ekşi sözlükten alıntıdır.:D:D:D(Yazan kişi fezaya doğru yelken açmış diyorlar:happy:)

öğlen kahvede söylediler, serenay elendi, dediler

ne kolay söylediler!

sanki dev bir taş ocağını

kökünden dinamitleyip üstüme devirdiler!

ah serocum... o pürüzsüz eline

o alevli meşaleyi nasıl kıyıp verdiler?

o zalim dost bildiklerin

senin adını nasıl böyle söylediler?

yani sen şimdi gittin, yani yoksun,

yani bir daha olmayacak mısın?

yani bir daha alt dudağını ısırmayacak,

bir daha yes bee diye haykırmayacak mısın?

canımız ciğerimiz seromuzun elendiği yarışma. ekşi sözlükten alıntıdır.:D:D:D(Yazan kişi fezaya doğru yelken açmış diyorlar:happy:)

hAAHAHAHAH

Siteden baktım yarışmacılara gir resimlerin üstüne tıkla yarışma istatistikleri çıkıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi baktım da Turabi iyi gözükse de istatistikleri kötü gibi. En fazla galibiyet oranına sahip yarışmacılar Merve ve Gökhan. Yiğit onlardan sonra geliyor.

Şimdi baktım da Turabi iyi gözükse de istatistikleri kötü gibi. En fazla galibiyet oranına sahip yarışmacılar Merve ve Gökhan. Yiğit onlardan sonra geliyor.

Evet en başarılı gökhan merve ve yiğit benim anlamadığım bizim bu forumdaki ahmet dursun aşkını adam kaç kere sakatim ayağına yarışlara katılmadı takımı yalnız bıraktı adada yiyip içip yatar hiç bir işe yaramaz karakter olarak zayıf birisi ahmet dursun ve yarislarda öyle aman aman bir başarısı yok istatistiklere baktığında tolga ile hemen hemen aynı

Evet en başarılı gökhan merve ve yiğit benim anlamadığım bizim bu forumdaki ahmet dursun aşkını adam kaç kere sakatim ayağına yarışlara katılmadı takımı yalnız bıraktı adada yiyip içip yatar hiç bir işe yaramaz karakter olarak zayıf birisi ahmet dursun ve yarislarda öyle aman aman bir başarısı yok istatistiklere baktığında tolga ile hemen hemen aynı

Son oyunlarda formda. O yüzdendir. Son olan daha çok akılda kalıyor tabi, Hilmi Cem'de ilk başlarda felaketti hatırlarsan, sonradan açıldı. Ama şöyle de bir gerçek var ki dün gece Merve, Ahmet Dursun'u seçseydi Ünlüler kalan yarışmalarda oyun kazanamaz, teker teker temizlenirlerdi büyük ihtimal. Şimdi kızlardan gelecek bütün puanları toplayacaklar.

Akın ve Turabi birbirlerine giriyodu bu hafta.

10420279_689559767746128_2364356048605476910_n.png

Geri
Üst Alt