Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Turabi'nin performansı çok düştü son haftalarda. Bu yarışmayı yarışma boyunca istikrarını koruyan ve saygı, sevgi çerçevesinde çizgisini hiç bozmayan Gökhan'ın kazanmasını isterim. Merve'yiyse hiç istemiyorum çünkü zaten Olimpiyatlara katılmış bir Olympic atlet olarak performansı gayet normal, hatta kötü bile sayılabilir. Sahra'ya 26 oyun vermiş bugüne kadar. Aralarında 9 oyun fark var sadece. O kadar da bir numarası yok. Ahmet Dursun'a gelecek olursak yarışma boyunca sakatım ayağına yatıp son 2-3 haftada çıkış yapan bir tip, kazanmayı hakettiğini söylemek zor.

Not: Final 4'lüsü Turabi-Ahmet Dursun-Gökhan-Merve olacak bence. Merve ilk oylamada elenir son 3'e Turabi-Ahmet-Gökhan kalır.

ünlüler iletisim oyunlarinda kasmiyorlar fazla :)

dokunulmazligi ise genelde aliyorlar simdi oldugu gibi :)

tahminim akin gider.

Turabi mallık yaptı.Dokunulmazlığı kaybederse otomatikman aday olacak

Ne gereksiz hareket ulan

Turabi oyunlari, rakiplerini kucumsuyor gibime geliyor. Bi bakiyorsun adam ucuyor. Bi bakiyorsun adam agir agir kosuyor vs.

Bireysel olsa da gonullulerin kaybedislerini izlemek durumunda kalmasam. Bu gonulluleri de cozemiyorum. Ilginc bir takim.

Oyunlarda iyi oynayabildikleri halde genelde kaybediyorlar. Bu sefer ilk defa 3 oyun ust uste aldilar ama dokunulmazlikta berbat bir performans sergilediler.

Şike var yarışmada resmen.

Akın gider bu hafta.

Son 4'e 3 ünlü kalır. Turabi de kazanır.

Akşamki olacak oyunu gönüllüler almış yiğido için sevindim

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahra denilen mal elenmedi mi hala ?

Turabi dün gene adamligini konuşturdu.

Gökhan falan iyi çocuk ama sırf burdan 200-300 bin tl alıyolar inşallah yiğit alır yoksa turabi

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt