Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Turabi tek başına alayini hoplatiyor. Aslan parçası.

Hacılar izlemeyin şöyle programları diyeceğim ama ben de izliyorum sıkıntıdan.

Uzun lafın kısası Turabi'ye kazandıracaklar.

Resmen reklamını ve PR'sini yapıyorlar adamın.

Hacılar izlemeyin şöyle programları diyeceğim ama ben de izliyorum sıkıntıdan.

Uzun lafın kısası Turabi'ye kazandıracaklar.

Resmen reklamını ve PR'sini yapıyorlar adamın.

Bana da öyle geliyor ama gene de tv'de başka bir şey yok diye sıkıntıdan izliyoruz

Bana da öyle geliyor ama gene de tv'de başka bir şey yok diye sıkıntıdan izliyoruz

SMS olayı olmadan önce düello varken daha heyecanlı ve sevdiğim bir programdı.

Ama kazandığı o kadar paraya rağmen hala insanlarına yolunacak kaz gözü ile bakan bir adamın programını izlediğim için utanç duyuyorum kendimden.

Hafta sonu asosyelliği nelere kadir işte.

Son 3 turabi-sahra-gokhan keser olacak,kazanani da halk degil acun belirler

tolga gitmez boşa heves etmeyin. Yarın kim çıkarsa o elenir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet'in ayağı kırıldıysa Tolga yine yırttı demektir

Reyting deposu o ya. Harcarlar mı hiç?

Ahmet SMS'de kötü zaten, Tolga kesin eler.

Bu hafta ya Ahmet ya Merve yolcu oradan.

Komplocu diyebilirsin ama bu SMS olayı çok saçma ve çok rahat manupüle edilebilir.

Turabi birinci olsun diye yarışma yapıyorlar resmen. Burada bile rol model ve eğilim hesabı yapanlar vardır eminim.

Delikanlı adam imajı, hafif bir mağduriyet, yetenekli bir adam (gemi yapıyor ya yersen)... Kimi çağrıştırdığı açık değil mi?

Reyting deposu o ya. Harcarlar mı hiç?

Ahmet SMS'de kötü zaten, Tolga kesin eler.

Bu hafta ya Ahmet ya Merve yolcu oradan.

Komplocu diyebilirsin ama bu SMS olayı çok saçma ve çok rahat manupüle edilebilir.

Turabi birinci olsun diye yarışma yapıyorlar resmen. Burada bile rol model ve eğilim hesabı yapanlar vardır eminim.

Delikanlı adam imajı, hafif bir mağduriyet, yetenekli bir adam (gemi yapıyor ya yersen)... Kimi çağrıştırdığı açık değil mi?

Tolga'nın sms o kadar iyi değildir noter moter de var o kadar bariz iş olmaz

Tolga'nın sms o kadar iyi değildir noter moter de var o kadar bariz iş olmaz

Merve ve Ahmet hep sonuncu çıkıyordu, Tolga bir ara birinci bile oldu oylama da. Şimdi düşmüştür oyları mız mızlarından dolayı ama yine en kötü Gökhan'ın ardından 2. gelir orada.

Bu saçmalığa kim oy veriyor bilmiyorum ama çevresi geniş herhalde oralardan götürüyor.

en güzeli Net Geo Wild :) ne zaman sıkılsam orayı izlerim :) buraya da "dedimm acaba noldu da en üst sırada konu "diyerekten geldim :) hadi görüşürük

en güzeli Net Geo Wild :) ne zaman sıkılsam orayı izlerim :) buraya da "dedimm acaba noldu da en üst sırada konu "diyerekten geldim :) hadi görüşürük

Ben de izliyordum sürekli varken ama bu lanet uyduya geçtiğimden beri abuk subuk kanallara mecbur kaldım.

Fakirliğin, öğrenciliğin gözü kör olsun. :(

Bu yarismayi kazanmayi hak eden tek bir isim var o da Gökhan .Inshallah o kazanir.Adam gibi adam.Oyunlarda da cok basarili

Ben de izliyordum sürekli varken ama bu lanet uyduya geçtiğimden beri abuk subuk kanallara mecbur kaldım.

Fakirliğin, öğrenciliğin gözü kör olsun. :(

Usta bende öğrenciyim, fiber verilmedi adresime nete 65tl,telefona 25 tl ödüyordum ve aynen seninde dediğin gibi abuk subuk kanllar izliyordum.

55 tl uydunete geçtim, 20mbps hız ve teledünya :D

Yalnız son 3-4 haftadır adalar birleştikten sonra hiç oylama olmadı, onu belirtelim. 3-4 hafta önceki oylama nasılsa yarınki oylamada da o oylar geçerli olacak. Yani yarışmacıların şimdiki durumu değil 3-4 hafta önceki durumu kaderlerini belirleyecek.(tabi sms olayı doğruysa)

Daha dün arkadaşa dedim bugün için dokunulmazlığı gönüllüler alıcak ordan 1 kişinin gitmesine izin vermezler daha.

Acun orta oyunu oynatıyor bizde izliyoruz.

Geri
Üst Alt