Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Fragmana göre ahmet dursun'un ayagi kirilmis. Bu durumda direk elenecek ahmet. tolga mali sakatlik numarasinayatarak 3-4 mactir oynamiyor, takimi baltaliyor ama yine siyracak ahmet yuzunden ve adada kalacak.

Oha Ahmet'e nolmuş öyle..

Turabi efsane oynadı, sonra gitti gene adamlik dersi verdi.

Turbo Turabi 4eva.

desteklersin tabi kendi kararın sonuçta.ama turabi gibi bir dağ ayısını nasıl desteklersin onu anlamıyorum murat kardeş.bir de ergenler gibi 4eva ile süslemişin mesajlarını.

bana kalırsa bu adam bu kadar oy almıyor.acunun reytingcisi olarak kendine yer ediniyor orda.acun onu finalist muhakkak yapacak...berna'nın elenmesini hatırlayın.acun ne dedi: "taraflarla konuştuk ve bu gerginliğin süreceğine karar verdik, o nedenle karar aldık."yani berna'nın diskalifiye olma nedeni saldırgan tutumun sürebileceğiydi.o zaman turabi ne ??

Bu yarismayi kazanmayi hak eden tek bir isim var o da Gökhan .Inshallah o kazanir.Adam gibi adam.Oyunlarda da cok basarili

gokhan bencede cok sevimli sayglisi ve basarili hata, ama babam unlu olsa unlulerde yarissa onun dusmani gonululerde olsa yine gonululeri tutarim ilk serivorden bu yane boyleyim nedenini bende bilmiyorum :)

Ünlüler 7-4'ten efsane oyun aldı 10-9 Tolga yüzünden Gökhan'ın 2 kez üst üste oynama handikapına rağmen

Zirtarapatorlu kısmı izlemedim eğer yaladiysa benim için eksi puan tabi ki.

Gökhan kazanır yarışmayı.

Bundan sonra sms olayına inanan kalmaz sanırım. 3-4 hafta önce 1. olan Serenay'ın oylarını geçen Tolga 5-6 hafta önce yapılan oylamada sonuncu olan Merve'ye geçildi. Acun'un yapacağı programa sahtekarlık, düzenbazlık karışmasa şaşardım zaten.

Ya nerede kaç haftadır düşmüyor.İlk bi kaç oyunda oldu ondan beri aynı tantana yok öyle bir olay

Daha 2 hafta önce falan ondan önceki oylamada 1. olan Serenay'ı geçti işte. Serenay'da 4 hafta önce falan 1. gelmişti. Gerçi o oylamaların da gerçek olduğunu sanmıyorum ben. Acun istediği gibi idare ediyor işte yarışmayı. Netice olarak hakeden kaldı,, Tolga kalsa ağır rezalet olurdu ama oylama konusunda büyük dümenler döndüğü kesin.

Tolga nin coktan gitnesi gerekti ama sms.olayi yalan bariz Sahra nin Akin dan yuksek oy almasi Merve nin Tolga yi elemesi falan imkansiz o zzaman 2 hafta once birinci olan Serenay ya 4. oldu ya da 5. :)

Tapatalk

Geri
Üst Alt