Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Daha 2 hafta önce falan ondan önceki oylamada 1. olan Serenay'ı geçti işte. Serenay'da 4 hafta önce falan 1. gelmişti. Gerçi o oylamaların da gerçek olduğunu sanmıyorum ben. Acun istediği gibi idare ediyor işte yarışmayı. Netice olarak hakeden kaldı,, Tolga kalsa ağır rezalet olurdu ama oylama konusunda büyük dümenler döndüğü kesin.

Serenay'ı geçti başka kimi geçti.Serenay da berabat bir oyuncuydu. Sereney'ın 4 haftası dediğin taaa oyunun başı.

Tolga'nın oyun oynadığı da yok.Herhangi biri gidip de oy atmaz.Bunu iddia edecek haftaları geçtik

Sms olayının hileli olduğu bugün kanıtlanmıştır.

Az kafanizi calistirin nazil oyun yok. Ünlülerde önce tolga sonra serenay 1. Gelmişti smste. Hatta rexona smsleri vardi ekstra görüntüler olan onda da Turabi ve serenay 1. Geldi. Ne hikmetse bu kadar revasta olan sero tolgaya elendi.. İsin garibi adanin en antipatik insani merve gitti serodan bile çok oy alan tolgayi eledi. Sacmaligin dibi oldu artik yeter acur mal yerine koyma bizi

Serenay'ı geçti başka kimi geçti.Serenay da berabat bir oyuncuydu. Sereney'ın 4 haftası dediğin taaa oyunun başı.

Tolga'nın oyun oynadığı da yok.Herhangi biri gidip de oy atmaz.Bunu iddia edecek haftaları geçtik

En son oylama 3 hafta önce yapıldı zaten. Ondan sonra son 4'e kadar oylama yapılmayacaktı.

Merve mi antipatik oha

Lan kızın kaybettiği yok.Sahra gibi olayı da yok.GSli Serenay'ı eledi diye mi antipatik oluyor.

Tamam ben de ona göre konuşuyorum.Tolga önceden de oynamıyordu ki.Merve'nin de en iyi haftaları o haftalar zaten. Tahminim 1.Merve 2.Gökhan 3.Ahmet 4.Tolgadır

İnanasım gelmiyor benim. Hele işin ucunda Acun varsa, SMS oylamaları bir anda bu kadar yer değiştirmiş olamaz. Ki 3-4 hafta öncede oylama falan yoktu bence, Acun kafasına göre gönderiyordu. Neyse netice olarak güzel bir son 6'lı kaldı. Tahminim Ünlüler önümüzdeki hafta kazanır dokunulmazlığı ve Sahra gider.

Merve mi antipatik oha

Lan kızın kaybettiği yok.Sahra gibi olayı da yok.GSli Serenay'ı eledi diye mi antipatik oluyor.

Antipatik olmakla performansin ne alakasi.var :D Istedigi kadar kazansin igrenc bagrislari.bitmek bilmeyen egosu adada erkek fatma gibi dolasmasi.antipatik.kildi.

Tapatalk

1 yıl sürdü bu sene nıye bıtmıyor ollm bu

Tolga zaten gitmek icin artik oyunlara bile cikmiyordu. Elendigi icin de cok sevindi. Zaten tek basina takiliyordu butun gun ada'da.

Tolga'ya kimsenin oy atacagini sanmiyorum tam yaprak dokumundeki gibi bir karakter.

Bu arada bizim terim'in italya'da yasadigi bbg dedikodusudogru galiba. Survivor'un hic bir bolumunu kacirmamisadam :)

Halka itici falan geldiği yok sen öyle sanıyorsun.SMS de ispatladı zaten.Ahmet de şansı yüksek olan Merve olur onu seçtim dedi.

Her seyi gectim hadi her zaman sondan 1. olan Merve disaridan bakilinca potansiyeli en yuksek olan Tolga'yi eliyor.

Sahra kadar itici.karakter yok ilk baslarda da hep sonuncu oluyordu ama siralamada 2. ye kadar cikti hatta Akin i eledi buna inaniyor musun.peki?

Tapatalk

Antipatik olmakla performansin ne alakasi.var :D Istedigi kadar kazansin igrenc bagrislari.bitmek bilmeyen egosu adada erkek fatma gibi dolasmasi.antipatik.kildi.

Tapatalk

Ne alaka ya son derece duzgun efendi bir kiz

Sahra'yi da her seferinde eziyor sadece el becerileri kotu (o da kosucu oldugu icin elleri kullanmayi pek bilmiyor buyuk ihtimal:))

Her seyi gectim hadi her zaman sondan 1. olan Merve disaridan bakilinca potansiyeli en yuksek olan Tolga'yi eliyor.

Sahra kadar itici.karakter yok ilk baslarda da hep sonuncu oluyordu ama siralamada 2. ye kadar cikti hatta Akin i eledi buna inaniyor musun.peki?

Tapatalk

Akın'ın sevilecek pek tarafı yok ona inandım da ondan bir önceki bir eleme vardı Müge Sahra mı Sahra Duygu mu tam hatırlamıyorum ona inanmamıştım.

Tolga'nın potansiyeli varsa survivoru kapatıp gidelim bir daha yapılmasın

Akın'ın sevilecek pek tarafı yok ona inandım da ondan bir önceki bir eleme vardı Müge Sahra mı Sahra Duygu mu tam hatırlamıyorum ona inanmamıştım.

Tolga'nın potansiyeli varsa survivoru kapatıp gidelim bir daha yapılmasın

Ha keza Muge her zaman 3. olan kiz ayni hafta sonuncu olan Sahra ya elendi ondan once Mert vardi hep 3. oluyordu o elendi.Tolga ya naail.oy atiliypr bilmiyorum ama Merve sondan 1. oldugu zaman da en iyi yarismaciydi yani keza Akin bir ara acik ara ondeyken antipatik diye 4. 5. oluyordu.

Her neyse ilk defa survivor izleyeyik dedim bir daha da izlemem final Turabi Gokhan olacak banko son 4 te de Yigit ve Merve olacak gibi

Tapatalk

Geri
Üst Alt