Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Yigit efendi oyunlarda da iyi.birisi (son 2 dokunulmazlik denge olmasi.kotu oldu onun icin) ama.cok.saf kendi kendini geri plana atyi.onca seye.ragmen guvendi

Tapatalk

Yigit yarismalarda cok dengesiz. Bi iyi bi kotu. Dunku kritik dokunulmazlik onun yuzunden gitti.

Denge'sini tutamadigi gibi ayaklarini tahta'ya saglam basmadi. Tahta'yi hafifce ittirdin mi Yigit ayakta zor duruyor.

Birde surekli zipliyor birseyler yapiyor jkomple vucudu oynuyor adamin. Anlamadim Yigit'i dun.

Yigit yarismalarda cok dengesiz. Bi iyi bi kotu. Dunku kritik dokunulmazlik onun yuzunden gitti.

Denge'sini tutamadigi gibi ayaklarini tahta'ya saglam basmadi. Tahta'yi hafifce ittirdin mi Yigit ayakta zor duruyor.

Birde surekli zipliyor birseyler yapiyor jkomple vucudu oynuyor adamin. Anlamadim Yigit'i dun.

Senaryo öyle yazılmış işte.

Görmedin mi nasıl araba'yı turabiye verdiklerini?

Turbo Turabi iyice saykolasti tek başına savaşıyor.

Yes Turabi devam ediyor :D

Turabi halkın açığını buldu tiyatroya devam ediyor.Yok uçak bileti alacak paramız yoktu,anama bilezik almadım.Kadınlara saygımız sonsuz felan diyip Samantha'ya yapmadığını bırakmadı.Yiğit'e yazık oldu.He bide dün maç satan Merve ye ne demeli.Rüzgardan etkilenip suya düşmeler felan iyidi baya :encouragement:

Turabi kazanmasin onun disinda Kim kazanirsa Kazansin onemi yok.

Turbo Turabi kazanacak hayirlisiyla.

Turabi halkın açığını buldu tiyatroya devam ediyor.Yok uçak bileti alacak paramız yoktu,anama bilezik almadım.Kadınlara saygımız sonsuz felan diyip Samantha'ya yapmadığını bırakmadı.Yiğit'e yazık oldu.He bide dün maç satan Merve ye ne demeli.Rüzgardan etkilenip suya düşmeler felan iyidi baya :encouragement:

Maç satmakla ne alakası var pokemıon.Turabi de oyun kazanamadı.Olayın kilo ile alakası var.Ağır basan Yiğit ve Gökhan finale kaldı

Attığım 32 oy helal olsun sana turbo turabi. Sosyetenin değil halkın çocuğu. Yarın da o sosyetik beybi feysi ezip gececek.

Turabi denen karaktersiz barzoya o kadar oy verilmesi ne kadar dandik bi ülkede yaşadığımızın en büyük kanıtı

Geri
Üst Alt