Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Maç satmakla ne alakası var pokemıon.Turabi de oyun kazanamadı.Olayın kilo ile alakası var.Ağır basan Yiğit ve Gökhan finale kaldı
O zaman dünkü bölümü tekrar izlemini öneririm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç satmakla ne alakası var pokemıon.Turabi de oyun kazanamadı.Olayın kilo ile alakası var.Ağır basan Yiğit ve Gökhan finale kaldı
O zaman dünkü bölümü tekrar izlemini öneririm
Adam 1 oyun kazanmış hıyar
Olm Turabiyle ne alakası var.Ben Merve için diyorum.Turabiye ve Yiğite karşı oynadığı oyuna bak birde Ahmet-Gökhan a karşı oynadığı oyunlara bakman yeterli.Zaten en başından beri Ünlülerden her hafta parkurda kim güçsüzse sakatım ayağına yatması herşeyi açıklıyor
Attığım 32 oy helal olsun sana turbo turabi. Sosyetenin değil halkın çocuğu. Yarın da o sosyetik beybi feysi ezip gececek.
Adamdan kastım Merve ne anlatıyon sen
Adamlar olaya takım olarak baktı.
Mervede maçları sattı bu kadar net
Hayır öyle olsa rakibe puan vermezdi.Ayrıca aynı mantıkla Turabi de Yiğite satmış oluyor.Ayrıca kilo olarak Turabi ve Mervenin koca varili taşıamayacağı Yiğit ve Gökhan'ın iyi yapacağını anlamak için fazla zekaya gerek yok.
Keşke ötekileştirmek yerine şu insanları tanımaya ve anlamaya çalışsanız. Neyse ya bakın keyfinize.
Arda acun medya'ya transfer olmus.
Bu Arda harbi gerizekalı yav
Bu Arda harbi gerizekalı yav