Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Olm Turabi'ye kim oy atar ki:D Bizim sokağın köşesinde bunun gibi 50 tane tip var atalım Survivor'a halkın çocuğu diye:D Gökhan iyiydi ya yarışmalarda izlediğim kadarıyla daha iyiydi, aşırı efendi herif, artı galatasaraylı tabi:ka21: Uzun boylu yakışıklı falan diye kıl kaptı heralde millet.

oooo forumda çirkin dakikalarrrr

Survivor oyunlarına bakarsak Turabi haketti.Ama milleti köylüyüm ayağına yiyip keklemesi hoş değildi.Tabi keklenenlerin düşüneceği konu o

Oha lan, şaka maka hiç araştırmamıştım, gözlerime inanamadım,

kurgu olur da bu kadar olmaz diyordum gerçekten yanılmışım,

hayret verici bi durum yemin ederim, insanların kafasında herhangi bir algıyı olurmak medya için ne kadar kolay?

Şu resimlere bakın bi :D

https://www.google.com.tr/search?q=turabi kimdir&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=XFqjU7CPIuv14QSj3IHYDg&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1264&bih=707#q=turabi çamkıran&tbm=isch&imgdii=_

Turabi halka oynadı ama haketti buda bir gerçek.İnsanları yaptıkları işlere görede yargılayanlar asıl düşünmesi gerekenlerdir bence.

Sacma salak bi olay finalde 2 kişiyi sms ile secmek büyük salaklık yarışma bu yarıştır oyun yap kazanan olsun şampiyon

Turabi kesinlikle haketti.. konusmalari da acayip :D

survivor-turabi-h_39898462953170fec4e2eb.jpg

Turabi iyi sov yapti

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Turabi iyi sov yapti

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Ne mal olduğunu ona oy atanlar da anlayacak ileriki zamanda.

Böyle programlar için oy atanları zaten hiç anlamıyorum, ancak acun ve hiç tanımadıkları insanları zengin ediyorlar.

Turabi malina hangi akli basinda(!) insanlar paraya kiyip oy atmislar acaba

Kameralara karsi Surekli magduru oynayan bir ezik

Adadakilere karsi da surekli kufurlu ve argo konusan, kavga arayan bir maganda

Boyle tiplerin kazanmasi aslinda halkin seviyesini gosteriyor

Geri
Üst Alt