Survivor Turabi´nin büyük bir palavraci olmasi....

Adem Çakar

Büyük Kaptan
https://www.youtube.com/watch?v=1jaj64DRx_k

Bu adamin ciddi anlamda dövüscü oldugunu zanneden insanlari hayal kirikligina ugratacak bir gercektir. Ne Karakter, ne ahlak, ne de durusu ile bir dövüs sporcu olmadigi aslinda acik bir sekilde ortadadir.

Bilgehan Demir arastirmis, ve Turabi´nin dövüscülük kariyerini önümüze sermistir. Bir tane amatör müsabakaya cikmis, ikinci roundda maci birakmak zorunda kalmis ve baska bir amatör müsabakaya ciktigina dair somut birsey yoktur. Bunun üstüne birde Thailand´da bir kac tane turistik müsabakalari vardir, yani dövüs ile alakasi olmayan insanlarin bir kac dollar ödeyip bir biri ile mücadele eden memur insanlar.
Türkiye´de lisansi olan herhangi bir dövüscü ile ringe ciksin, kazanirsa spikerligi birakacagini iddia ediyor Bilgehan bey efendi.

Yani Sörvayvir´da "Ben böyle dövüscügüm, öyle dövüscügüm, böyle K.O ederim" diye tavir yapmalarinin, tamami ile bir sov ve palavradan ibaret oldugu teyyit edilmistir. Turabi Camkiran amatör seviyesinde bile bir dövüs sporcusu degildir.

Tam bir labunya tam bir gevşek kendisi kokoreçtir tv8 izleme izlettirme.

survivor izlememekte beni haklı çıkaran şahıs..

Bir adamin Türkiye´nin belkide en fazla reyting ürettigi programinda, devamli yalandan dövüscü diye gezinmesinden, maclar arasi duydugum rahatsizliktan dolayi özür dilerim. Evet dövüs sporlari ile ugrasan, ve cocuklugundan beri meraki olan insanlar böyle bir seyi dert etmis olmasindan dolayi kendim, ve bunlari anlatmak ugruna canli yayinini kesen Bilgehan Demir adina özür dilerim.

Bir adamin Türkiye´nin belkide en fazla reyting ürettigi programinda, devamli yalandan dövüscü diye gezinmesinden, maclar arasi duydugum rahatsizliktan dolayi özür dilerim. Evet dövüs sporlari ile ugrasan, ve cocuklugundan beri meraki olan insanlar böyle bir seyi dert etmis olmasindan dolayi kendim, ve bunlari anlatmak ugruna canli yayinini kesen Bilgehan Demir adina özür dilerim.

kabul edilmistir

Hakan zaten bunu kanıtladı. Sadece şişme kas var başka bir şey yok.

Geri
Üst Alt