Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Semih patates olacak dediğimizde bik bik ötenleri konuda görmek isteriz.

Semihin smste 5. oldugunu soyledigimde laga luga yapan kevase burda mi?

Semih Reis bu yarışmanın olmazsa olmazıydı. O olmasaydı bu kadar izlenmezdi bu kadar konuşulmazdı. Serkaç ve efecik yapmacıktır.
Atakan'ın şampiyon olması dileğiyle.

Semih Reis bu yarışmanın olmazsa olmazıydı. O olmasaydı bu kadar izlenmezdi bu kadar konuşulmazdı. Serkaç ve efecik yapmacıktır.
Atakan'ın şampiyon olması dileğiyle.

Sms ile elenmiş adam ne reytingi ulan

Survivor 10 senedir var reyting gibi bi kaygısı yok

Halkımız önce kullanıp sonra sevip attı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Semih zaten elenecekti şampiyon olmasını bekleyen yoktu.Ancak damla gibi silik ada yaşantısında sus pus oturup sinsilik peşinde olan zaferle ibrahime arkadan giydirip yüzlerine sevimlilik yapan nihali,memiçi harcayan,oyunlarda çektiği sıfırlarla ünlenen birine elenmesi şaibe düşürdü smslere daha doğrusu smslere değilde yan ekran denen acun icadına sonuçta yan ekranı kimse denetlemiyor altı üstü bir program smsten gelen oylarda düşük olan yarışmacıyı yan ekranda yükseltebilirsin.Bu saatten sonra şampiyonluk atakanın hakkı bakalım nolacak.

Sms ile elenmiş adam ne reytingi ulan

Survivor 10 senedir var reyting gibi bi kaygısı yok

Halkımız önce kullanıp sonra sevip attı

Sent from my iPhone using Tapatalk

bütün sene en çok konuşulan isim Semih oldu daha ne olsun. Başta efecik ve serkaç efendi daha ilk başta Semihe karşı tepkili geldiler. Karşısında olup oy toplamaya çalıştılar ki başarılı oldular diyebiliriz. survivor da kavga etmezsen, sesini çıkarmazsan yani kendini izlettirmezsen kaybedersin.

damla nasıl eledi ona da şaşırdım. Bir önceki yazan arkadaş yan ekran falan demiş nedir bilmiyorum.sonuç olarak atılan mesaj sayısını söylemiyor acun.

Derdinizi .....

Bariz kurgu, istediği adamı istediği sıraya koyuyor işte klasik Acun.

bütün sene en çok konuşulan isim Semih oldu daha ne olsun. Başta efecik ve serkaç efendi daha ilk başta Semihe karşı tepkili geldiler. Karşısında olup oy toplamaya çalıştılar ki başarılı oldular diyebiliriz. survivor da kavga etmezsen, sesini çıkarmazsan yani kendini izlettirmezsen kaybedersin.

damla nasıl eledi ona da şaşırdım. Bir önceki yazan arkadaş yan ekran falan demiş nedir bilmiyorum.sonuç olarak atılan mesaj sayısını söylemiyor acun.

tv8 yan ekran google playden indirilen bir program ordanda oy atabiliyorsun ancak sadece tv8'e bağlı bir uygulama yani gsm operatörlerinde (turkcell,turk telekom,vodafone) herhangi bir hile hurda dönmesi mümkün değil.Tv8 yan ekran uygulamasında ise herhangi bir denetim yok.Basit bir oynama ile gsm den oyu düşük çıkan yarışmacıyı yükseltebilirsin.

sasirdim acun semihi en az yari finale tasir diye düsünmüstüm ama olmadi , onu bunu bilmem bu survivor baslamadan önce favorim atakandi hala da onun kazanacagina inaniyorum

Damla buyuk ihtimal acunun yeni metresi. Acun yarismalarda damlanin ismini soylerken ici titriyor.

serefsizin oglu. elinde sonunda zarrab gibi seninde sonun gelicek.

Bügün dünkü bölüme baktimda acun sona dogru acele acele yayini bitimirs baya uzun sürmüs haber onlara ulasmasina kim yedise artik. Yari final gelince hakeden tur atlamistir.

Iligimi baska birsey cekti, serkan icin adam survivora gelmenden önce bukadar kas yoktu, kesin ilaclar kulandi ondan dolayi da sakatlik yasadi diye, simdi baktimda adamda o kaslardan eser kalmamis ilac kulananlar diyen hakli cikmis

Yigit bu sefer kesin intihar etmistir. Bir suredir tivit de atmamis : (((

ibrahim survivor'dan elendiginde geldigene gore daha kilolu. hemde baya bi fark var. ben anlamadim bu isi.

Geri
Üst Alt