Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Serkaç 2de0

Efecik 2de0

Obur 2de0

Sonuç yenilgi.

GÖNÜLLÜLER TAKIMININ TEK ADAMI SEMİH ÖZTÜRKTÜR

Malin biri bilgi yarismasinda 'Turkiye'de kac ilce var sorusuna' 400 bin dedi yahahah.

400.000 ilçe vay anasını... insan hayret ediyor gerçekten.

Lavezzi kardeş neden gsc ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm malları yarışmaya almışlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yigit bence survivora katilabilecek kadar mal bir arkadasimiz. Acunun hala yigit malini kesfedememis olmasina hayret ediyorum.

Acun: Turkiyede kac ilce vardir?
Efekeko: 400 000
Yigit: Üst

Son bölümü tam izlemeydim .

Atakan mi yoksa nagihan mi yalan söylüyor? Baya ortalik toz duman olacak, nagihan diyorki atakan yatarayi yasmami istedi, atakan diyorki nagihan takimi düsünse yatarayi degil tuba veya yilmazi yazar di diye suan kim ikili oynuyor? belki kacirmisim dir bunun cevabini.

Gönüllülere bakarsam hala tam bir mal birligi görüyorum , semihin dedigi gibi ilk kaybetdikleri dokunulmaz oyunundan sonra zafere yavas yavas yol gözükür. adamlar laf sokuyor semihe cok güzel, semih laf sokuyor ortalik karisiyor , ya laf sokmuyacaksin yada laf yiyince yerine oturacaksin serkay efendi

Son bölümü tam izlemeydim .

Atakan mi yoksa nagihan mi yalan söylüyor? Baya ortalik toz duman olacak, nagihan diyorki atakan yatarayi yasmami istedi, atakan diyorki nagihan takimi düsünse yatarayi degil tuba veya yilmazi yazar di diye suan kim ikili oynuyor? belki kacirmisim dir bunun cevabini.

Gönüllülere bakarsam hala tam bir mal birligi görüyorum , semihin dedigi gibi ilk kaybetdikleri dokunulmaz oyunundan sonra zafere yavas yavas yol gözükür. adamlar laf sokuyor semihe cok güzel, semih laf sokuyor ortalik karisiyor , ya laf sokmuyacaksin yada laf yiyince yerine oturacaksin serkay efendi

su serkay gibi bir dallamayi daha hayatimda görmedim

indir%2B(2).jpg

reisin elini opun

Ve Yılmaz Morgül adaya veda etti.

Hayatında başarılar.

Semihi seviyor . Dualarini eksik etmesin

Yigit senin yüzünden Troll Semih'ten soguyacam. sen Serkayi filan tut bebişim. Merve geliyor aklima seni görünce:(

Yilmaz Morgül gibi agir top adadan gitmiş göremedim. Vaaz veremeyecek ona üzülüyorum:red:

Son düzenleme:
Tedavi olmayi denedin mi yigit

Survivor'i Acilen birakman gerekiyor

Tamamen senaryo burada simdi Morgül´ün gitmesi, SMS´den kaybettigini düsünmüyorum. Su hastaneye kaldirildigi geceden beri nerdeyse hic bir sekilde görülmedi adada... Hep ayni yerden, ayni agaclarin arasinda, tamamen ayri bir bölgede, muhtemelen bir hotelin önünde, sürekli laf ebeligi yaptiriyordu Acun herife/kariya.

Cük müsama gösteriliyordu zaten, bir vakit sonra diger yarismacilar isyan etmeye baslardi, daha kalsaydi.

Son düzenleme:
Haydaa.. Yılmaz mı gitmiş? Morgül Yılmaz..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt