Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Semih ünlülere mi geçmiş? Vay be akıllı adam atakana yanaşır turabi hilmicem gibi ilerde birbirlerinin oylarına çok ihtiyaçları olur zaten semihin kendi kitleside var

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam durmadan WTT listesine giriyor ne iş anlamadim. Semih reis çoşuyor çoşturuyor:D

dönme dolap gibi kadin maşallah:(
Merak etme Semih reis onada ayar vermesini bilir. Gonulluleri beyin ameliyati yapti sira geldi unlulere. :D Atakan'in 1. Ligini elindin alip gonullulerden 1. Ligi Kerimogluna verip giden reis planlari tik tik isliyor adamin. :D

Son düzenleme:
Merve Aydın'ın boşluğunu dolduruyor, onun gibi çok itici, erkeksi ve de kuş.

nagihan-karadere-kimdir-1.jpg
Erkeksi mi! Haksızlık ediyorsun, bildiğin erkek travesti gibi. Basmış hormonu, bence kadınlarla yarışmamalı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis her gün TT

Hatta WTT.

Şampiyon yapacağız Semih Reisi inşallah.

Başarılar Reisim Semihim

Son düzenleme:
Yigit pantolonu indirmis g.tünü dönmüs semih'i bekliyor

Ben artık laf atmayacağım, büyük ihtimal zihinsel problemleri olan bir arkadaşımız.

tapatalk

Yiğ it'in M.Aydın ve Semih sevgisi biraz garip değil mi arkadaşlar? Bir erkek bu kadar dillenir mi? Bilinçdışına itilmiş homoseksüel eğilimleri olabilir. Çünkü Merve Aydın'da erkeksi özellikleri ile öne çıkan biri idi.

Bu yiğit banlanırken küfür etmişti dimi tüm foruma ?

Evet, şimdi de ikinci hesabıyla aramızda ölü taklidi yapıyor.

Şu Semih'in ailesi buna bu kadar tapmıyordur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Reis her gün TT

Hatta WTT.

Şampiyon yapacağız Semih Reisi inşallah.

Başarılar Reisim Semihim
Eğer Yiğit olduğunu kabul etmezsen sana edilecek her türlü küfür serbest olacak IP adresinden de geçen yıl ettiğin küfürler yüzünden seni savcılığa vericem.

Edersen normal forumda devam edebilirsin ama yine ağzına sıçarlar muhtemelen.

Evet olaylari izledim, herzaman demisimdir survivor basladigin dan beri zafer davranis sekil ve heraketleri ile tam bir hanzo, ve beni yaniltmadi . Simdi burda tabiki semih bilerek fisekliyor olaylari iq su düsük olanlarda bu ince tahriklere kaniyor ve böyle patliyor. Bence en büyük suc kendi takim arkadaslarinda zaten bu olay olmasa büyük ihtimal mecbur kaldiklari icin zaferi göndereceklerdi. Herzaman zafer ile konusuyorduk diyorlar, ulan hirbolar adami sakinlestirmenin de bir sekli semasi var, sen ver gazi sen ver gazi heralde bir zaman patliyacakdi bu zafer ayisi. Zaferi durdurmanin tek yolu vardi oda alacaktin karsina zafer be bir cocuka anlatir gibi anlatacakdin , zafer oglum sen semihe cok fazla sert davraniyorsun ama böyle devam eder ve bunu daha ileriye tasirsan seni diskalife ederler diyen olmus mu acaba?

tabiki demezler cünkü islerine geliyordu zaferin semihe tepki vermesini kendilerinin yapmak isteyip de korktulari tepkileri zafere gaz vererek yaptiriyorlardi ve zafer bence semihin degil kendi sözde takim arkadaslarin kurbani oldu.

Evet olaylari izledim, herzaman demisimdir survivor basladigin dan beri zafer davranis sekil ve heraketleri ile tam bir hanzo, ve beni yaniltmadi . Simdi burda tabiki semih bilerek fisekliyor olaylari iq su düsük olanlarda bu ince tahriklere kaniyor ve böyle patliyor. Bence en büyük suc kendi takim arkadaslarinda zaten bu olay olmasa büyük ihtimal mecbur kaldiklari icin zaferi göndereceklerdi. Herzaman zafer ile konusuyorduk diyorlar, ulan hirbolar adami sakinlestirmenin de bir sekli semasi var, sen ver gazi sen ver gazi heralde bir zaman patliyacakdi bu zafer ayisi. Zaferi durdurmanin tek yolu vardi oda alacaktin karsina zafer be bir cocuka anlatir gibi anlatacakdin , zafer oglum sen semihe cok fazla sert davraniyorsun ama böyle devam eder ve bunu daha ileriye tasirsan seni diskalife ederler diyen olmus mu acaba?

tabiki demezler cünkü islerine geliyordu zaferin semihe tepki vermesini kendilerinin yapmak isteyip de korktulari tepkileri zafere gaz vererek yaptiriyorlardi ve zafer bence semihin degil kendi sözde takim arkadaslarin kurbani oldu.

Yani Zafer'de Yiğit gibi davar mı demek istediniz ?

Ülke insanları harbiden kafayı yemiş ciddi ciddi survivor analizi kasanlar var.

Ek edit: Geçen gün TV8'de Survivor Panaroma diye bir program vardı canım sıkıldı izleme gafletinde bulundum. Adamlar ciddi ciddi o programa geliyorlar, analiz kasıyorlar. Sanki devlet meselesiymiş gibi yok Semih niye böyle yaptı yok niye bu oyunu kazanamadılar gibi. Oraya gelip bunları diyen işsizdir ama iyi para da alıyordur. Kimse izlemez yoksa bu programları.

Son düzenleme:
Ülke insanları harbiden kafayı yemiş ciddi ciddi survivor analizi kasanlar var.

Ek edit: Geçen gün TV8'de Survivor Panaroma diye bir program vardı canım sıkıldı izleme gafletinde bulundum. Adamlar ciddi ciddi o programa geliyorlar, analiz kasıyorlar. Sanki devlet meselesiymiş gibi yok Semih niye böyle yaptı yok niye bu oyunu kazanamadılar gibi. Oraya gelip bunları diyen işsizdir ama iyi para da alıyordur. Kimse izlemez yoksa bu programları.

Dünyanın her yerinde var ama bu ya.

Geri
Üst Alt