Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Pardon renkdaş Yiğit diye banladığımız karaktersiz,adi,çıkarcı bir şerefsiz vardı ceza aldım diye bize küfür bile etmişti bi an o haysiyetsiz sandım kusura bakma

-Tapatalk-

O yigit kesin fenevlidir. Saydığın özellikler ne bana nede benim gibi gençliğini galatasaray için tribünde curutenlere ait değil. İlle benim o kişi olduğumu düşünüyorsanız eyvallah der yazmayiz.

Kardeş gideriz sıkıntı yapma :D

Acun lesh bir kadro kurmus yeni turabi Cagan Atakan olur büyük ihtimalde o kazanir, sonuc olarak adam gibi rakip göremedim ne ünlülerde ne gönüllülerde

Daha önce bazı spor dallarından sporcu yarışmacılar olurdu,
bu sefer bir dövüşçü (sporcu denemez) dışında kimse yok.

Manken, dizi oyuncularıyla doldurmuşlar.

dünyanın beni değil benim dünyayı değiştireceğim mücadele sörvayvırrr hahahahahahahahahaahah yılmaz morgül assafcsdfcasddxsadasdwsdwssacsdcsdassdaa :D

Bu sene gönüllülerden Gizem Kerimoğlu'nu destekleyeceğim galiba :red:

Gizem-Kerimo%C4%9Flu-Kimdir-005.jpg

Gizem-Kerimo%C4%9Flu-Kimdir-5.jpg

O yigit kesin fenevlidir. Saydığın özellikler ne bana nede benim gibi gençliğini galatasaray için tribünde curutenlere ait değil. İlle benim o kişi olduğumu düşünüyorsanız eyvallah der yazmayiz.

Kardeş gideriz sıkıntı yapma :D

Ahahaha tescilledin Yiğit olduğunu şu cümle ile. :D

Olum bak itiraf et yorma bizi.

Bu programin izlenmesi icin Turabi gibi adamlar lazim. :D :D yoksa kimse izlemez.

Yok yani kavgaci tipli adamlar olmasi lazim oldugunu dedim. yoksa millet neyini izlesin hersene ayni yarismalar var belki kucuk degisiklikler yapiyorlar ama genelde hep ayni.

merak etme o atakan midir nedir tam turabilik bir tipi var yani damardan girer alayina gönderme yapar, acun isini biliyor kavga gürültüsüz reyting yapamiyacagini

Adam Boksor mus yarismanin favorilerinden biri gibi duruyor.

aynen öyle diger rakiplerini bakarsak agir favori baziyor gibi geldi bana, anlasilan acun da ayni bizim transferdeki gibi bir liste kurmus ve o listedeki birinci siradaki elemanlarin hic biri gelmemis ve en son adaylar kimse ancak onlari transfer edebilmis survivora:) yilmaz mörgülden belli oluyor bu zaten, ikinci bir mustafa topal oglu olur kendisi

127946.jpg

Yılmaz Morgül: "Bana hanım evladı diyorlar ama üzerime 10 kişi gelsin."

Geri
Üst Alt