Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Çağan Atakan Aslan ve İbrahim Giydirir performans olarak favori gibi gozuksede, Piskolojik savaş olacak.

Orda en akıllı, en zeki ve en çok kafa bulandirip, piskoloji bozacak adam Semih Öztürk.

Birde diğer yarışmacıların destekcileri toplansalar bile Semihinkilerin yarısı kadar etmiyorlar. Bu koşullar altında muhtemelen Şampiyon Semih olur.

Birde bana artık yigit demeyin be hocam. Valla 1 haftadır beynimi sorguluyom insanların derdi ne diye. Sanırım takım kötü diye contalar yandı.

Çağan Atakan Aslan ve İbrahim Giydirir performans olarak favori gibi gozuksede, Piskolojik savaş olacak.

Orda en akıllı, en zeki ve en çok kafa bulandirip, piskoloji bozacak adam Semih Öztürk.

Birde diğer yarışmacıların destekcileri toplansalar bile Semihinkilerin yarısı kadar etmiyorlar. Bu koşullar altında muhtemelen Şampiyon Semih olur.

Ben semihi diger yarismadan tanimiyorum ama dedigin kadar oy toplama gücü varsa ozaman, öbürleri bir yol bulmasi gerek ya adami diskalife ederler yada öyle antipatik gösterirlerki belki oylarini kaybeder. bu semih denen arkadas ozaman resmen maca 1:0 baslamakla kalmiyor resmen macin 80. dakikasina 2:0 önde giriyor.

Kim bu yiğit ? Özellikleri ne neyimiz benziyor ?

Bilmek istiyorum bunu madem benzetiyorsunuz bileyim. Çok merak ettim.

Benim baba Türk anne İranlı.

Diğer ismim hüseyin.

Bu yigit denen sahis yanlis hatirlamiyorsam tam bir merve hayraniydi , merveye laf atana iki seksen saldiriyordu

Ben semihi diger yarismadan tanimiyorum ama dedigin kadar oy toplama gücü varsa ozaman, öbürleri bir yol bulmasi gerek ya adami diskalife ederler yada öyle antipatik gösterirlerki belki oylarini kaybeder. bu semih denen arkadas ozaman resmen maca 1:0 baslamakla kalmiyor resmen macin 80. dakikasina 2:0 önde giriyor.

Valla abi semihi diskalifiye etmek çok zor. Hatta yüksek ihtimal arkadaş bir veya iki kişi diskalifiye ettirir. Oltaya gelmez yani.

Valla abi semihi diskalifiye etmek çok zor. Hatta yüksek ihtimal arkadaş bir veya iki kişi diskalifiye ettirir. Oltaya gelmez yani.

Semih'in oyun performansları ne kadar faydalı olur şüpheli ama psikolojik anlamda üstünlük sağlayacaktır rakiplerine.

Lan sığır daha geçen hafta hiç izlemedim diyordun da nasıl bu kadar bilgilisin program hakkında? :d

tapatalk

Sığırın açtığı Facebook hesabına koyduğu profil resminin tarihi ile forum üyelik tarihi de aynı. :asd22:

Utopyayi izledim bunu izlemedim hiç.

Çağan ve ibrahim ünlü boksör ondan dolayı tanıyorum.

Program hakkında konusmadim.

Sığır sensin hemde en kaliteli.

merve-ayd%C4%B1n-111.jpg

Utopyayi izledim bunu izlemedim hiç.

Çağan ve ibrahim ünlü boksör ondan dolayı tanıyorum.

Program hakkında konusmadim.

Sığır sensin hemde en kaliteli.
Laflarna dikkat et.

İkinci üyelik olmana rağmen hoşgörüyorum bir daha en ufak bir hakaretini görürsem bu foruma giremezsin.

Geri
Üst Alt