Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

yiğit adlı fahişe burda mı?

Yigit bozdun Semih'i Yilmaz Morgül'e yenildi lan:asd22:

yılmaz bey, semihi karısı yaptı.

Cidden biraz vasat olmus kadrolar, survivor hep nasil lanse edilir? dünyanin en zor yarismasi olarak, peki madem öyle allah askina gönüllülerdeki nihalin ne isi var orda? hemen kendini mizmiz biri olarak belli etti, gönüllülerden ilk gidecek kisi o olur. semih reis midir degilmidir bilmem ama dakika bir gol bir olacakti nerdeyse kamyonun üstünde efecan dan dayak yiyecekti.

Güc bakimindan gönüllüler ezer gecer demek gerek ama simdilik öyle gözükmüyor.

Bu serkan ercana baya laf soktular ütopyada yarismis kendisi semih ile arasi bozukmuydu? birde eski hali neydide adama 2 ayda bukadar vücüt yapmasi imkansiz diyorlardi.

benim favori survivor baslmadan önce dedigim gibi atakan gözüküyor eski survivor sampiyonu nihat altinkaya animsatiyor ve biraz da turabi gibi show meraklisi olabilir , turabi demiskene kesin survivoru izledise atakan küfür etmistir beni taklit ediyor diye.

Reis ütopyada olduğu gibi Survivordada sekoyu yendi.

Sonuna kadar Semih Öztürk !

Reis ütopyada olduğu gibi Survivordada sekoyu yendi.

Sonuna kadar Semih Öztürk !

Yiğit Acun'un kayıp oğlu falan mısın lan sen.

Survivor için foruma üye oluyorsun. O kadar laf yedin, anandan girdiler babandan çıktılar. Sen de saydırdın bütün yönetime adeta bir ergen çocuğu edası ile.

Sen olduğun bariz işte. Bu nasıl bir yüzsüzlük, karaktersizlik o zaman.

Ben bu Survivorda anlamadigim ve hic anlamiyacagim birsey var.

Aciz kelmesidir.

Ya arkadas armut pis agzima düs dersen tabiki ac kalirsin, koca bir ada var arkanda cik bir agaca topla hindistan cevizini, yok bu beni kesmiyor dersen etrafina bak be kesin yiyecek birseyler vardir. bilmem kac tane survivor baktim bir tek nihat altinkayali survivorda gördüm bunu, adamlar cikti daga tepeye meyve buldu yanlis hatirlamiyorsam muz bile bulmuslardi, aclikini giderecek hamle yapmasan ac da kalirsin susuz da.

Yilmaz mörgüle de bir lafim var, annem hasta diyorsun alzheimerlik var diyorsun ama sen survivordasin neden acaba? yok yani muhtac kaldiysan ve para icin ordaysin ozaman kusura bakma buzamana dek para kazanamadiysan cok yanlis seyler yapmisin hayatinda

Son düzenleme:
Yiğit Acun'un kayıp oğlu falan mısın lan sen.

Survivor için foruma üye oluyorsun. O kadar laf yedin, anandan girdiler babandan çıktılar. Sen de saydırdın bütün yönetime adeta bir ergen çocuğu edası ile.

Sen olduğun bariz işte. Bu nasıl bir yüzsüzlük, karaktersizlik o zaman.
hangi yiğit bro?

Benim için Survivor, Mustafa Topaloğlu'nun "bize yemek veriyorlardı" itirafıyla bitmiştir. Sizler de salak gibi izlersiniz.

Geri
Üst Alt