- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Semih reise atar yapanin sonunu dusunemiyorum. Serkay Artist birine benziyor ama fazla surmez artistligi. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serkay sinif arkadasimdi kendisi beckham a çok ozenir özünde iyidir ama marjinalli gosterisi sever ama en büyük özelliği Galatasaraylidir.Semih reise atar yapanin sonunu dusunemiyorum. Serkay Artist birine benziyor ama fazla surmez artistligi.![]()
O artist sinif arkadasina soyle artistlik yapmasin reise karsisinda bizi bulur ayagini denk alsin.Serkay sinif arkadasimdi kendisi beckham a çok ozenir özünde iyidir ama marjinalli gosterisi sever ama en büyük özelliği Galatasaraylidir.
Vallahi artik beni ilgilendirmez acunun kanalini izlemiyorum haberlerini aliyorum arada bi bakmiyomda degil youtube danO artist sinif arkadasina soyle artistlik yapmasin reise karsisinda bizi bulur ayagini denk alsin.![]()

Ben zaten canli izlemiyorum izliyememde zaten calisiyorum saat farki var bende youtube dan takip ediyorum. Baska kisilerin sayfasinda.Vallahi artik beni ilgilendirmez acunun kanalini izlemiyorum haberlerini aliyorum arada bi bakmiyomda degil youtube dan![]()
Abi bu olmadi simdi reise hakaret.
Fear factor ve ben bilmem esim bilire katilan seda tetik survivordaenteresan
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bir kız var ufak tefek bişe. Nihal. Ben ona taktım kafayıO ne ayak yaa ?
İçine 5 yaşında kız çocuğu kaçmış.
Evet o da Utopya'da yarıştı bir dönemŞu baştan üçüncü Abidin değil mi?
Evet o da Utopya'da yarıştı bir dönem
O donem cogunun psikolojisi bozuldu hizli yuksekdiler sonra 1. olanlar bile ne destek gördü ne de arkasında duran oldu.Şu anki konseptlerse para sömürüyor Abidinin sanatini ovemem fakat düzgün bir sahsiyetVay be oraya kadar düştü ha ilk Popstar birincisibiz Bayhan'cıyız gerçi
![]()
Serkay sinif arkadasimdi kendisi beckham a çok ozenir özünde iyidir ama marjinalli gosterisi sever ama en büyük özelliği Galatasaraylidir.
?Lise ?Lise mi üniversite mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk