Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Turabi nasil şampiyon oldu ozaman. Hemde 2 defa.:D

Turabiyle semihin ne alakası var la :D Turabi işi çözmüştü. Yılların direk danscısı geldi delikanlılık dersleri verdi, fakirlik eziklik edebiyatı yaptı yürüdü gitti. Tam bizim kekolara hitap eden şeyler işte :D

Turabiyle semihin ne alakası var la :D Turabi işi çözmüştü. Yılların direk danscısı geldi delikanlılık dersleri verdi, fakirlik eziklik edebiyatı yaptı yürüdü gitti. Tam bizim kekolara hitap eden şeyler işte :D

Tamam işte Semih'te magduru oynuyor. Öyle puan topluyor.:DD Ekşi sözlükte bunu sevmeyenler bile Semih'i sever oldu. Gerçi ben bu herifi sevmezdim ama o 2 jonjon hadlerini aştilar. Zaten bu yarişmada en son Semih ve atakan kalir. her 2'side şampiyon olabilir.

Tamam işte Semih'te magduru oynuyor. Öyle puan topluyor.:DD Ekşi sözlükte bunu sevmeyenler bile Semih'i sever oldu. Gerçi ben bu herifi sevmezdim ama o 2 jonjon hadlerini aştilar. Zaten bu yarişmada en son Semih ve atakan kalir. her 2'side şampiyon olabilir.

He bi de turabi oyunlarda akıyordu hakkını verelim. Ben atakan alır diye düşünüyorum bakalım

1 - Semih

2- Atakan

3- Yattara

4- Gizem Kerimoglu

Final sıralaması bu olur.

Semih reis şampiyon olacak

Damla biraz ortada takılıyor.Semihin tarafına kayarsa kendi hayrına olur zaten yarışmalarda fena değil

Yıl 2016 hala acun denen gavatın beyin hücrelerini öldüren programlarını izleyenler var.. Tuhaf..

6037Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

23211.jpg

Damla çok tatlı hatun. Yarislardada başarılı.

Ama Semihe uzak. Bu yüzden işi zor

Semih kadar insanları gerip saygısızlık yapan bir isim daha yoktur orada

Yigit sallama yaw gecen yil merve diyordun noldu

Bu sezon da semih diyorsun yine baskasi olur

Geri
Üst Alt