Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Semih denen tiksinç karakteri destekleyenleri pistten alalım yavaştan.

Nagihan Ağabey de iğrençlikte 2. gelir ardından.
Ne diyon la semihe laf yok adam cizgisinden sasmaz herseyi herkesin yuzune soyle yanar doner degil Alpay kolej cocuklarini kim tutar. :) :)

Ne diyon la semihe laf yok adam cizgisinden sasmaz herseyi herkesin yuzune soyle yanar doner degil Alpay kolej cocuklarini kim tutar. :) :)

Ütopya diye bir yarışma vardı, annem sürekli bunu izliyordu orada 2-3 defa denk geldim ve tiksindim kendisinden.

Çok cahil bir eleman. Zeki sanıyor bir de kendini. Kolej çocuklarını da desteklemiyorum. Bu sene evlat olsa sevilecek tip yok. En az nefret ettiğim varsa vardır.

Ütopya diye bir yarışma vardı, annem sürekli bunu izliyordu orada 2-3 defa denk geldim ve tiksindim kendisinden.

Çok cahil bir eleman. Zeki sanıyor bir de kendini. Kolej çocuklarını da desteklemiyorum. Bu sene evlat olsa sevilecek tip yok. En az nefret ettiğim varsa vardır.
Utopyayi bilmem adami survivorda gordun bence cahil insan degil gercekleri konusuyor diger Kolej cocuklari gibi yuzune gulup arkadan hanceri saplamiyor sonucta benim favorim Atakan ve Semih. En cok ilerleyeceklerde onlar basindan belli zaten Serkac ancak konussun :D

kolej cocukları dediğiniz kim la serkay mı

Bu Semihi niye bu kadar seviyorsunuz ya. Bizimkiler izlerken az buz denk geliyorum da tam zibidi herifin teki.

Ne zibidiligini gordun la adamin diger kolejli bebelere ders veriyor diye zibidimi oldu o bebeler kiskancliklarinda oluyorlar orda. :D

Bilmem böyle ukala bir tavri vardi sanki :D

Onu birak da aga sen bilgisayar islerinden anliyordun degil mi?

Anliyorum birsey mi lazim?

Bak sorun su kanka. Ben Chrome kullaniyorum. Son haftalarda öyle durduk yere sayfa güncellemiyor, yeni sayfalar acarsam yüklenmiyor falan. Sonra bende mecburen Chrome'u kapatiyorum birsey olmadigi icin. Yeniden acmaya calisinca acilmiyor, Chrome disinda diger programlar da acilmiyor. Laptop'u restart da yapamiyorum, mecburen power dügmesine uzun basarak kapatip yeniden calistiriyorum. Sirf Chrome ile oluyor. Senelerdir sorun yoktu birden böyle olmaya basladi.

Gecen Chrome yardim sayfasinda sordum, adam ADW cleaner kullan falan dedi yaptim, 2-3 gün birsey olmadi ama bugün yine ayni sorunu yasadim. Chrome'u da güncelledim, silip yeniden yükledim falan. Antivir ve Avast ile de tarama yaptim virüs göstermiyor. Firefox'a da uyuz oluyorum, senin bi fikrin var mi neden kaynaklanabilir bu dandik durum?

Son düzenleme:
Chrome acilmiyorsa task managerden acik olan chrome vardir acilmadigi zaman task manager den chrome olan herseyi kapat. Ama sayfa yuklenirken veya yuklendikten sonra bir mesaj gosteriyormu pop up olarak.

Bak sorun su kanka. Ben Chrome kullaniyorum. Son haftalarda öyle durduk yere sayfa güncellemiyor, yeni sayfalar acarsam yüklenmiyor falan. Sonra bende mecburen Chrome'u kapatiyorum birsey olmadigi icin. Yeniden acmaya calisinca acilmiyor, Chrome disinda diger programlar da acilmiyor. Laptop'u restart da yapamiyorum, mecburen power dügmesine uzun basarak kapatip yeniden calistiriyorum. Sirf Chrome ile oluyor. Senelerdir sorun yoktu birden böyle olmaya basladi.

Gecen Chrome yardim sayfasinda sordum, adam ADW cleaner kullan falan dedi yaptim, 2-3 gün birsey olmadi ama bugün yine ayni sorunu yasadim. Chrome'u da güncelledim, silip yeniden yükledim falan. Antivir ve Avast ile de tarama yaptim virüs göstermiyor. Firefox'a da uyuz oluyorum, senin bi fikrin var mi neden kaynaklanabilir bu dandik durum?
Chrome acilmiyorsa task managerden acik olan chrome vardir acilmadigi zaman task manager den chrome olan herseyi kapat. Ama sayfa yuklenirken veya yuklendikten sonra bir mesaj gosteriyormu pop up olarak?

Geri
Üst Alt