Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Chrome acilmiyorsa task managerden acik olan chrome vardir acilmadigi zaman task manager den chrome olan herseyi kapat. Ama sayfa yuklenirken veya yuklendikten sonra bir mesaj gosteriyormu pop up olarak.

Yok hic bisey göstermiyor. Birden bire oluyor. Zaten Chrome calismamaya basladi mi Laptop birden yavasliyor diger programlari da acamiyorum, mesela Firefox falan üstüne tikladim mi hic reaksiyon olmuyor. Acayip uyuz oldum su soruna, az kalsin sinirden format atacaktim ama ugrasmak istemedim :D

Her gün olmuyor, 2 güne bir falan oluyor nedense de.

Yok hic bisey göstermiyor. Birden bire oluyor. Zaten Chrome calismamaya basladi mi Laptop birden yavasliyor diger programlari da acamiyorum, mesela Firefox falan üstüne tikladim mi hic reaksiyon olmuyor. Acayip uyuz oldum su soruna, az kalsin sinirden format atacaktim ama ugrasmak istemedim :D

Her gün olmuyor, 2 güne bir falan oluyor nedense de.
Oyle oldugu zaman iste restart atmana gerek yok olm ne restart atiyon :D task managere git servicelere git chrome.exe ler vardir buyuk ihtimalle onlari kapat reaksiyon gosterir o zaman :D

Oyle oldugu zaman iste restart atmana gerek yok olm ne restart atiyon :D task managere git servicelere git chrome.exe ler vardir buyuk ihtimalle onlari kapat reaksiyon gosterir o zaman :D

Ya iste sorun da orada ya, task manager de acilmiyor. Gecen acildi ama toputopuna 5 dakika sonra. Bi terslik var bu olayda.

Gecenlerde register files sildim, ama dikkat ettim tek Itunes files sildim yani silmek istediklerim tek Itunes du. Bununla alakasi olabilir mi?

Ya iste sorun da orada ya, task manager de acilmiyor. Gecen acildi ama toputopuna 5 dakika sonra. Bi terslik var bu olayda.

Gecenlerde register files sildim, ama dikkat ettim tek Itunes files sildim yani silmek istediklerim tek Itunes du. Bununla alakasi olabilir mi?
Register filelar onemli eminmisin sildigin dosya sadece silmek istedigin seye aitti.

Register filelar onemli eminmisin sildigin dosya sadece silmek istedigin seye aitti.
Eminim sadece Itunes dosyasinda olanlari sildim, çünkü itunes tamamen uninstall olmamış. Bir de itunes sitesinde gösteriyordu bir bir hangileri silinmeli diye onra göre yaptım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Eminim sadece Itunes dosyasinda olanlari sildim, çünkü itunes tamamen uninstall olmamış. Bir de itunes sitesinde gösteriyordu bir bir hangileri silinmeli diye onra göre yaptım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Tuneup utilities diye bir software var onu yukle onunle problemi bulabilirsin.

Atakan bey survivor tarihinin en iyi yarismacisidir nokta net.

Semih Reis efecigi parkura gomdu.

Efecik parkuru bitiremedi.

Atakan Ve Semih muhteşem ikili oldu.

Atakanin Performansı çok iyi

Semihin performansı İyi.

Umarım Gerçek dost olup finale giderler.

Semih Reis efecigi parkura gomdu.

Efecik parkuru bitiremedi.

Atakan Ve Semih muhteşem ikili oldu.

Atakanin Performansı çok iyi

Semihin performansı İyi.

Umarım Gerçek dost olup finale giderler.

Umarım yarışma sonunda da Amsterdam'a gidip evlenirler :heart:

Ayip etmis Semih reise el kaldiranin elleri kirilsin adam yilmamis bu yarismadada final gormus reis. :)

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Cgby3u7W4AEIOFw.jpg

Geri
Üst Alt