Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.944
- 12.884
- 2.538
Hakan Hatipoğlu bir survivor efsanesidir. Her yıl survivor'da olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Hatipoğlu bir survivor efsanesidir. Her yıl survivor'da olmalı.
Harbiden terbiye bilmeyen cok insan var bu ülkede, 30-40 yaslarinda adamlar, kadinlar, yok onun, yok bunun faniyim diye dolaniyor ortalikta. Adam tabiki belirli bir ücret alipda, gidiyor orada yorumunu yapiyor. Yani burada cikip, da onun lafini yapmak ayip oglu ayiptir, heleki canli yayinda. Bu yastaki adamlar da artik ahlak kurallarindan bukadar bi haber ise, denilecek öte bir sözde yoktur. Hakan Hatipoglu orada cikip dalsa, neden yaptin, diyemez kimse.
Sen ondan önce patates'in dedigini gördün mü. ayni şeyi Semihçiler için söyledi. O da aynisini bu patatese söyledi. Yanar döner hatip.
Survivor Allstar - Bozok Hakana Patates Diyor - YouTube
Adam kör fanatiklik yapmayin dedi, hakkini vererek oy kullanin dedi. Eger Semih bilerek oynamiyorsa, oylari da hak etmiyordur demektir dedi. Eger ne yaparsa yapsin, oy verecekseniz, aranizda para toplayip, gidin verin cocuga, o da rahat etsin, dedi... Dogru, yada yanlis.
Cikip orada adama, "aramizda para toplayalim, sana verelim, sende bu programdan git" dedi. Bu ayri bir olay. Terbiyesizlik bu. 30-40 yasinda bir adamin, edep kurallarindan bir haber olmamasi lazim.
Sunucu adam öyle tarafli olmaz. aTakan Semihten daha vicdanliymiş gibi sözler söylüyor. Vicdan bakani mübarek Biz bu Hatipin bilerek oyun verdiginide biliriz. Geçen sene fazla olmadi. Böyle masummuş gibi yorumlar yapiyor beni bitiriyor:asd22:
Hakan´i sevmem, survivor karakteri olarak... Ama sinirlendim bu kelin söyledigi laflara.
Survivor´da yapilan hareketler ile de yargilamamak lazim insanlari. Sonuc olarak bir strateji oyunu, sürekli samimiyet, dostluk, mostluk diyenlere de uyuzum o yüzden. Bu Tugba gibi, yada daha önce bu futbolcu kiz. Serenay.
Serenay reisi sevmemene şaşirdim. Sende mi Merveciydin Yigit gibi
Bu arada anil sakatlanmadan önce performansi baya iyiydi. Sonrasi iyi geçmedi.