Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Nagihan ve Merve Aydin özünde güzel kadin, ve kizlar. Özellik ile Merve Aydin, gayet hos duruyor. Ki bunlar iki tane Milli atlet, bunlara erkek hormonu vurduklari icin yillarca, tipleri de biraz erkeklesmeye basliyor. Merve Aydin erkek hormonu kullanmasa, muhtemelen cok güzel bir kiz olurmus.

Hocam şaka de ne olur .

Çok çirkinler yahu. Hormon almasalar ne olacak? Çok büyük değişim olmaz gibi geliyor bana.

ohoruogoS_2298170b.jpg

Insanlari cirkinlik ile sey yaptirmak istemem, ama cok da hos olmayan kizlar, kullaninca, baya garip hala gelebiliyorlar.

--------------------------

Yüz hatlarini, ve kemik yapisini erkeklestiriyor kullandiklari madde. Madde kullanmadan da bir zikkim derece elde edemezsin zaten oralarda.

merve-ayd%C4%B1n-1.jpg

Merve yien gayet normal duruyor.

Son düzenleme:
bu nagihan bey fenaymis

ayhn8111_146175690856c1910129814.jpg

buna guzel diyen buyuk ihtimalle trabzonspor maclarini izleyip 31 cekiyodur

bu nagihan bey fenaymis

ayhn8111_146175690856c1910129814.jpg

buna guzel diyen buyuk ihtimalle trabzonspor maclarini izleyip 31 cekiyodur

Makjacsiz hali ile bir cok , pozlarindan bilmem ne cekilen ünlü, bile öcü gibi cikiyor. Erkege benzeyen kas yapisi var, hormonlari sac yapisini da bozmus, yüz hatlari erkeklesmis... Yani denilecek birsey yok, ama cok daha fazla cirkin kiz var, cirkin diyebilecegim.

Bugünkü o birlesme gecesine cikacak halinde verse, buradaki "playmateler ile cikan" GSC ahalasinin nefessiz alacagini tahmin ediyorum. Oda ayri bir konu.

Makjacsiz hali ile bir cok , pozlarindan bilmem ne cekilen ünlü, bile öcü gibi cikiyor. Erkege benzeyen kas yapisi var, hormonlari sac yapisini da bozmus, yüz hatlari erkeklesmis... Yani denilecek birsey yok, ama cok daha fazla cirkin kiz var, cirkin diyebilecegim.

Bugünkü o birlesme gecesine cikacak halinde verse, buradaki "playmateler ile cikan" GSC ahalasinin nefessiz alacagini tahmin ediyorum. Oda ayri bir konu.

bu fotografi gordukten sonra anca nefessiz olur zaten... zira hayatta iken boyle birseyi yapmam bir hayli zor olur

onu gec
1:42 gercekten verimli bir sahne olacak gibi
bugun izlenebilir bu zimbirt

Zayif noktandan vuruldun Hayri

Pek muhterem Acun Bey efendi, yine lil Jon ile en iyisini getirmistir, bu müzige dayanamayan Ezgi hanimin bu sehvetli coskusunu da kacirmak olmaz tabi. :cigara:

Serenayin gecen seneki dansini hala izleyemedik : // Acun kendi koleksiyonuna ayirdi herhal.

en güzeli Ezgidir ardindan Gizem M.

baska birsey diyen yoktur herhalde..

Buarada Atakan Turabiden sonra sampiyon olacak tek kisidir. Büyük reisin tahtina oturacaktir kendisi süphesiz

Atakan'ı devirmek için yarından itibaren gsc üyeleri muay thai öğrenmeye davet ediyorum.

Geri
Üst Alt