Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Ne oldu la anlatsaniza : / konsey mi vardi bugun?

Ünlüler 10-5 kaybetti ve konseyde Atakan ismi çıktı. Yarın kişisel dokunulmazlık oyunu var diğer 5 kişi oynayıp kazanan 1 isim daha söyleyecek. Haftaya eleme olacak

Atakan kisisel dokunulmazlikta oynayacak mi? Oynamayacaksa buyuk plan yapilmis, yapani alnindan opmek lazim.

Izledim programi : D Daha haftaya takimlar bazinda bir dokunulmazlik oyunu daha varmis. Ne ezgi elenir ne de atakan relaks. Ancak su nagihan nasil bir insan yaw. Veyahut insan mi : s Dominikte kalsin o herif yaw, ulkede yeteri kadar kotuluk var zaten. Tovbe tovbe. Bugunku haysiyetsizlikten serefsizlikten sonra serkayciligimin yanina atakanciligimi da tekrardan eklemeye karar verdim. Oylarimiz Serkay ve Atakan reizlere. <3

Ezgiyi yazarak atakani tek başına gonderdi. Nagihana güvenilir mi yahu :D dokunulmazlığı ezgi alırsa bak o zaman cümbüşe

ImageThumbnail2.aspx

yattara yunusun ismini soyledi hahahaa nagihan ile semih ... oldular.

suan sms cikicak iki kisi var; atakan ve yunus.

daha onceki haftalar gibi sms'te 1. gelen kisi 3. kisinin ismini soylicekmi yoksa artik sadece 2 kisimi cikiyor elenme potasina?

Nagihan kadar kaypak bir insan görmedim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yattara harbi adamsin lan.

Insallah gönüllüler kaybeder ve gizem k. elenirde, semih möt olur

Yattara da bugün fısladı kime adam desek sonraki hafta ben adam değilim diyor adeta..Bu kadar üç kağıtçıyı bir adaya toplamak gerçekten büyük iş tebrikler acun..Bu kadar tırsacak ne vardı Yati?

Son düzenleme:
Şemsi banlamayacaktınız

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yattara haftaya kendini eleyeceklerini hissetmiş demek ki :D

Yattara haftaya kendini eleyeceklerini hissetmiş demek ki :D
Semih reisin korkaklarla isi olmaz Yattara tam bir korkak cikti adada ezgiye atip tutan konseyde Ezgiyi soylememek buyuk bir dansozluktur. Semih'de yanar donerlere derslerini vermeyi cok iyi bilir.

Bu hafta bu bonzaici gider, haftaya da nagihan adli pislik herif. Tskler yattara.

Geri
Üst Alt